Új hozzászólás Aktív témák

  • Ufff

    senior tag

    válasz TaylorPro #11418 üzenetére

    Magasról szarni fognak rá. Egyrészt a szervizbe küldés előtt leszedjük szépen a fóliát, mert ott tuti leszedik róla. A központi szervizbe küldés előtt Székesfehérváron mindenhova tesznek védőfóliát, ez alap. Aztán az is alap, hogy ott előtted veszik le a fóliát, mikor visszaérkezik a telefon. Persze nem árt a szervizessel átnézetni, mielőtt felküldöd, hogy valóban karcmentes volt-e a készülék, és ezt a tényt felvezetni a munkalapra. Ha meg átveszed, megnézed, van-e sérülés. Ha van, addig nem veszed át, míg ki nem javítják. Ha átveszed, utána sajnos hiába hisztizel, hogy meg lett karcolva, semmi sem tudsz bizonyítani. Természetesen megértelek, nem erről van szó, csak rávilágítok alap dolgokra.

    Mellesleg az én kijelzőm nagyon minimálisan lila, de már én is vittem vissza N8-at, hogy lila.
    Ember mondja, hogy szerinte nem lila. Én meg, hogy akkor húzzon el optikushoz, és hívja fel a főnökét, hogy ugorjon már ide, és skubizza meg, milyen színt is látunk.
    Erre közli, hogy mindegyik ilyen. Mutatom az enyémet. Nézi. Szerinte ugyanolyan. Mondtam, hogy amennyiben nem cseréli ki a baszakodás helyett (3 napon belül voltam), innen megyek a fogyasztóvédelemhez, és az ő állásfoglalásukkal jövök vissza. És bejegyzést készítek abba a szép panaszkönyvükbe is, ha már itt van előttem. Mondtam azt is, hogy nem lennék büszke arra, hogy szervizes létemre ennyire nem vagyok képben a készülékek hibáival. Aztán innen eléggé szemtelenkedősre váltott emberünk, innen meg megkapta a magáét. Jó hangosan elkezdtem, hogy: egyelőre én vagyok az ügyfél és lenne szíves kulturált hangnemben beszélgetni vele, hisz nem a seggéből rángatott elő. Előjött még két kolléga hátulról (amúgy T-s szerviz volt), és azonnal hoztak egy másikat. Kértem, hogy bontsák ki, és megnézem az jó-e. Az jó volt. És a faszi szeme is megjavult, már látta a különbséget. :D

    "És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

Új hozzászólás Aktív témák