Új hozzászólás Aktív témák

  • oceanrush

    senior tag

    válasz galmat #2046 üzenetére

    En ertem hogy miert nekem valaszolsz, de mindegy :P Sosem irtam hogy ja a kameraja, csak azt, hogy az Xperia Ray szintjet hozza. En csak akkor szoktam amugy is mobillal fotozni, ha nincs nalam mas. ha tudatosan fotozni megyek valahova, akkor van Nikon DSLR erre a celra fenntartva.

    Arrol nem nagyon akarok nyilatkozni hogy melyik rendszer atlathatobb, hasznaltam mar kismillio telefont, mindegyiken megtalaltam amit akartam.

    Az meg hogy egyeseknek a telefonkony 5 masodperc alatt nyilik meg, szamomra eleg erdekes. Elhiszem hogy nekik igy van, de en meg egyszer sem tapasztaltam, pedig volt par droidom... meg vegulis tenyleg ekkora problema az az 5 masodperc? :) Plusz aki ennyire telefonalgat, miert nem tart maganal egy ilyen 1000 Ft-os nyomogombos valamit?

    Persze felreertes ne essek, senkibe nem akarok belekotni, senkit nem akarok megserteni. De ha en annyit telefonalnek, akkor vennek egy Nokia 6310i-t, kibirja 2 hetig az akksija, es annyit telefonalok vele amennyit akarok. Telefonalni telefon kell, nem mini szamitogep. (Szigoruan szerintem!)

    Szerk.: Nincs ra mas zenelejatszo, legalabbis normalis nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák