Új hozzászólás Aktív témák

  • galmat

    aktív tag

    válasz oceanrush #2044 üzenetére

    A kameráról a véleményem, hogy a 3 éves Samsung Wave-em jobb képek csinál sokkal, mint a Lumia. Ami elég szomorú, hiszen a Wave 15-20e Ft-ért már beszerezhető, azóta eltelt 3 év, most ez van hasonló árkategóriában, mint az volt, és a technika semmit nem lépett előre. Legalábbis a Lumia 620-ban. Közel használhatatlan a kamera minősége. Csak végszükség esetén ajánlott, jobb, mint a semmi alapon. Nyilván egy telefontól nem is várhat túl sokat az ember, de azért én többre számítottam kamera fronton.

    A menü rendszer nekem szokatlan, használtam már Symbiant, Bada-t, Androidot és iOS-t is, de ezektől mind messze van a WP8. Bizonyos dolgok tetszenek, bizonyos dolgok logikátlanok, és ergonómiailag kiforratlanok. A legkényelmesebb és legátgondoltabb az iOS, nem véletlen nem akarnak változtatni rajta nagyon. Mostanában már az Android is a 4-es verzióval kezd használható OS-t nyújtani. Vannak részei, amik nagyon tetszenek és ötletesen letisztultak, de vannak olyanok, amik úgy érzem, hogy sivár és kidolgozatlannak hat, mint sem profinak. De majd ez is fejlődik szépen. Mindenesetre az OS gyors és pörög folyékonyan, megjegyzem igazából grafikus interface nincs is a szó általános értelmében. Kicsit DOS-os korszakot idézi a menü néha, de sokszor ez jól néz ki, de tény, hogy a többi platformról ideváltva roppant furcsa a szemnek.

    (Ja a kezelőfelületen a kép alján középen a kis ikonok szerintem túl kicsik, alatta a betűmérete a feliratoknak, meg egyenesen vicc. Kifolyik az ember szeme, ha azt olvassa. :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák