Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Legalább a Lenovo számítja fel a legkevesebbet érte. Gyakorlatilag az akciós Orange Box árán lesz egy Windows 7 -em a notira ha minden jól megy
#2: na igen, ez jó kérdés. Mivel érvényes Vista CD key kell hozzá csak, annyi volna a dolguk hogy küldjenek egy emailt a letöltés helyével és a CD kulccsal. Gondolom ennek megszervezéséhez nincs kedve a gyártóknak.
[ Szerkesztve ]
-
A pk-et megértem, hogy felszámolják, ha valaki kéri a lemezeket. De továbbra sem értem, hogy miért ragaszkodnak a lemezekhez, le lehetne szedni a netről, kódot megkapod e-mailben, és kész.
-
evone
őstag
Csak a Junius 26. utan vasarolt gepekre lehet ezt, tuti? Orulnek ha a tavaly vasarolt T61emre is elerhetove tenni ezt a lenovo.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na meg pl, ha tavaly vettem egy OEM Vistát, vagy tavaly előtt, akkor azzal mi van? Mert erről kimondottan nincs szó...
Ha úgy fog működni, mint az alternatív telepítő rendelése, akkor nem a cdkulcs kell hozzá, hanem a matricán lévő másik számsor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DarkByte
addikt
Benne van a hírben, a Június 26. után vásárolt gépekhez jár, ott is csak azokhoz amelyek Vista Home Premium, Business vagy Ultimate változattal lettek megvéve. A Home Basic pl. nem játszik. Az érvényesítéshez többnyire (legalább is a HP -nél biztosan) kell a gép sorozat száma illetve a vásárlást igazoló számla vagy egyéb okmány scan -nelt másolata.
-
DarkByte
addikt
De még mennyire hogy leírtam: [link]
Mivel a cikkemben viszont a Microsoft közös oldala szerepel, amelyről azóta Erasmus kiderítette hogy az OEM külön árult Windows -okra lesz érvényes (tehát amelyeket pl. kész konfigurációkhoz adnak a számtech boltokban) így csak oda kell majd ez a fajta kupon valószínűleg, amelyet az OEM "zacsis" Vista -hoz csomagol a Microsoft.Váltottam emailt a Lenovo support -al egy hete: "Az akció már minden országban él, tehát nálunk is.", továbbá: "A Lenovonak és még több más gyártónak speciális licenc konstrukciója van a Microsofttal, mi a gépre előretelepített formában áruljuk Windowst, meghajtókkal és egyébb programokkal felszerelve. A Windows 7 frissitést így nem a Microsofttól, hanem tőlünk kell kérnie a fentebb már Ön által is (elsőként) említett oldalunkon.". Június 15. -én nyílik meg az oldal, mint a legtöbb más gyártó esetében. Gyanítom hogy a sorozat szám és a valószínűleg saját Lenovo garancia papír miatt egyértelműen be tudják lőni.
(Remélem a support nem haragszik meg hogy kitettem ide ezt az infót, ha mégis zavarna valakit, írjon privátot és leszedem egy moderátorral.)
-
WonderCSabo
félisten
12000 Ft? Azt meg miért?
-
LGLuke
őstag
válasz CsíkosMókus #12 üzenetére
Igen? És amikor kijön a servicepack, s egy gépre új OS-t kell tenni, akkor mit csinálsz?
Felteszed az eredetit és utólag szöszmötölsz vele egy órát, míg frissítget?Frászt! Integrate, aztán újra kiírni, és mehet a telepítés.
Egyébként, meg iso fájlt lehet leszedni az MSDNAA oldaláról is. Eredeti Windows, szóval ez a hozzáállás kicsit ódivatú. -
LGLuke
őstag
válasz WonderCSabo #13 üzenetére
Mert elküldik a dvd-t szafarira, mielőtt megkapnád, az meg sokba van. All Inclusive!
-
KMT
addikt
Jéé, itcafe-s hír, és egy kattintásra a cikkhez visz, nem a főoldalra?
-
Zirowe
nagyúr
Ezen én is meglepődtem, elszoktam én már ettől!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
félisten
-
HÁZIGAZDA
-
-
raczger
őstag
Már anno is megkérdeztem, de ha újra ez a téma, megint
Tehát én 2008 decemberében vásároltam egy asus notebookot amihez ugye járt a pista, csak hogy a gép még 2007-ben lett gyártva, és a vásárlás előtt elvileg olaszban volt kiállítva (így jóval olcsóbb is volt), de rendes számlám van róla, meg elvileg 2 év gari a vásárlástól számítva, stb...
Ebben az esetben van-e esélyem valahogyan a win7-re való átállásra, hisz a számlával tudom bizonyítani, a vásárlás időpontját.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
félisten
-
szega23
csendes tag
Sziasztok!
Július 1 -n vettem egy Lenovo R400 gépet és kaptam hozzá egy Vista Business Licenszet is. Viszont a gépen a gyártási dátum 2008 09 hó. Tehát az lenne a kérdésem hogy én jogosult vagyok e olcsóbban hozzá jutni a windows 7-hez a lenovon keresztül?Amúgy a jótállási jegyen két dátum is van.
Egy nyomtatott sor: Kelte 2009.06.26
és egy kézzel írta az eladó a július 1 dátumotKöszönöm a választ
szega23
-
wwhy
veterán
a Dell-ét sem olyan agy ügy kideríteni, csak egy kis guglizás kellett volna
" Hogyan kaphatom meg az ingyenes Windows 7 frissítést?
Annak érdekében, hogy Ön jogosult legyen a DellTM Windows® 7 frissítésre, a rendszerét 2009. június 26. és 2009. december 31. között kell megvásárolnia.
Vásároljon jogosultságot biztosító Dell™ rendszert 2009. június 26. és 31.12.09 között, látogasson el a Dell™ Windows® 7 frissítési program weboldalára a http://www.dell.com/windows7upgrade címen, regisztrálja a rendszert és hozzon létre fiókot. A regisztráció határideje 31.12.09 A regisztráló ügyfeleket e-mailben értesítjük, amikor a frissítés rendelkezésre áll. Az ügyfeleknek bármikor kérhetjük a bankkártya információik megadását az adó, szállítási és kezelési költség kifizetése érdekében. A frissítő csomagot a kifizetés után szállítjuk (a szállítás idejéről tájékoztatást küldünk a megrendeléskor)."[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
szega23
csendes tag
Előző hsz-ben említettem hogy írtam egy levelet a lenovo infora. Vissza is írtak, és annyi derült ki hogy bármely gépre érvényes a Windows Upgrade Program amelyet a lentebb említett feltételeknek megfelel. Tehát semmilyen kupon vagy felirat nem szükséges ahhoz hogy olcsóbban hozzá jussunk egy eredeti windows 7-hez csak annyi hogy június 26 után kellett megvenni a gépet (persze újonnan)
-
Fáraó
őstag
Jó, hogy kiterjesztették sima OEM-re is.
Pl. Ramiris honlapján már megjelent.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
vbela
csendes tag
Az upgrade site-on ez olvasható:
In order to comply with EU competition law, Microsoft has decided to no longer ship the standard editions of Windows in your region [Magyarországot választottam]. As a result, Microsoft will fulfill Upgrade Option orders in your region with an E edition of Windows 7. E editions of Windows 7 do not contain an Internet browser. We recommend you obtain an Internet browser from Microsoft or a third party, and have the application available on CD/DVD or other device to install after Windows 7 installation completes.
Ezt az E-edition dolgot most akkor elvetették vagy sem? Vagy csak elfelejtették frissíteni az oldalt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kupon kunyeráló
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- További aktív témák...
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest