Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DarkByte

  addikt

  válasz tomtyi #8 üzenetére

  De még mennyire hogy leírtam: [link]
  Mivel a cikkemben viszont a Microsoft közös oldala szerepel, amelyről azóta Erasmus kiderítette hogy az OEM külön árult Windows -okra lesz érvényes (tehát amelyeket pl. kész konfigurációkhoz adnak a számtech boltokban) így csak oda kell majd ez a fajta kupon valószínűleg, amelyet az OEM "zacsis" Vista -hoz csomagol a Microsoft.

  Váltottam emailt a Lenovo support -al egy hete: "Az akció már minden országban él, tehát nálunk is.", továbbá: "A Lenovonak és még több más gyártónak speciális licenc konstrukciója van a Microsofttal, mi a gépre előretelepített formában áruljuk Windowst, meghajtókkal és egyébb programokkal felszerelve. A Windows 7 frissitést így nem a Microsofttól, hanem tőlünk kell kérnie a fentebb már Ön által is (elsőként) említett oldalunkon.". Június 15. -én nyílik meg az oldal, mint a legtöbb más gyártó esetében. Gyanítom hogy a sorozat szám és a valószínűleg saját Lenovo garancia papír miatt egyértelműen be tudják lőni.

  (Remélem a support nem haragszik meg hogy kitettem ide ezt az infót, ha mégis zavarna valakit, írjon privátot és leszedem egy moderátorral.)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés