Hirdetés

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  Oké, hogy főleg a céges ügyfeleket érinti a történet, de azért a gépenkénti akár 450 dollár/euró egy százas nagyságrandű géppark esetén eléggé jó bolt a MS-nak meredek. Kérdés persze, hogy annak a gépnek föl kell-e egyáltalán mennie a netre, mert ha nem, akkor nincs miről beszélni, lehe tovább használni amíg el nem romlik.

  A home power userek esetében azonban várom a reakciókat. Mondjuk ha a "nem frissítek csakazértsem!" kategóriájúakat nem igen fogja érinteni (amíg nem jön egy újabb Wannacry ;] ), akik viszont naprakészen akarják tartani a W7-üket, azoknak szvsz a "virágbolti", jó eséllyel néhány féreggel megpakolt patchek lehetnek alternatívák.

  (#15) KAMELOT Bár anyagilag csábító az ingyens desktop Linux + LibreOffice kombó, de ott meg inkompatibilitási problémák léphetnek fel, ha az ügyfél MS formátumban kéri az anyagot. Mondjuk az utóbbi években javult a helyzet, de a PowerPoint - Impress esetében azért még előfordulhatnka gikszerek. (Ezért van a Win alatt nálam egy PPT Viewer is föltelepítve.)
  A mások által is említett, speciaálisabb szoftverekről (pl. CAD), nem is beszélve.

  (#24) Graphics Én egy igdeje már dual bootban nyomom, és teljesen jól megvagyok ezzel. W10 főleg játékra, minden másra Linux.

  [ Szerkesztve ]

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"