Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    Még egy utolsó kérdésem lenne és ígérem békén hagyom a táraságot. Lakcímre kértem a felvételt mert nem tudom hol van depo, a kereső az oldalukon meg pont nem működik. De mivel vidéken lakom (Marcali), gondolom a közelben nincs is depo. Írják, hogy a kinyomtatott fuvarlevelet ragasszam a csomagra, vagy tegyem bele UPS-es zacsiba. Keressek akkora dobozt amibe belefér a telefon doboza és rá is fér a nyomtatvány, vagy hagyjam a csomagolást, a telefon doboza elég lesz, majd a futárnál lesz zacsi és abba bele teszi?

    Telefonhoz kell töltő+kábel, vagy elég csak a telefon? A telefonhoz nekem csak egy szállítólevél van. Mást nem kaptam az eladótól. (Második tulajdonosa vagyok a telefonnak.) Az elég lesz a szerviznek?

    Köszi szépen a segítséget és bocs, hogy telehánytam a topicot. GLS-es csomag felvételem volt, ott is nyomtatgattam, aztán a futárnál volt az öntapadós cetli amin rajta volt a címzett, fogta és ráragasztotta, nem is kellett volna a nyomtatgatással meg a felcímkétéssel foglalkoznom. UPS-el nem volt még dolgom.

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák