Hirdetés
- Az Európai Bizottsághoz került a Switch konzolok drifting problémájának ügye
- Elkeltek a 2022-ben lejáró mobilfrekvenciák
- Keresetek 2020: még mindig az IT szektorban a legjobbak a fizetések
- Elektronikus fuvarlevél bevezetéséért fogtak össze a közúti fuvarozók
- 30 milliárd dollárt fizetett a YouTube tartalomgyártóknak az elmúlt 3 év alatt
- Mobilinternet
- Nvidia Shield - Steam játékok futtatása otthoni hálózaton
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI internet
- Távoli asztali kapcsolat
- [Re:] Egyedi innovációval érkezett az új Vivaldi böngésző
- [Re:] 30 milliárd dollárt fizetett a YouTube tartalomgyártóknak az elmúlt 3 év alatt
- eBay
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Hozzászólok Aktív témák
-
laszlomijin
tag
-
tibcsi0407
Topikgazda
válasz
laszlomijin #6051 üzenetére
Ilyesmivel nem viccelünk.
Úgy hozta most a sors, hogy meg tudtam venni a Telekomnál jó áron a 8/256-os P30 Pro-t.
Ami miatt nem vártam meg az új Oneplus-t az az, hogy kamerában úgy sem lesz ezen a szinten, nem lesz Qi töltés sem és jó eséllyel az akku sem lesz ekkora.
A hardver biztos jobb lesz, de én már a 835-öt sem tudtam kihasználni, így engem ez nem érdekel, csak gyors legyen a rendszer és szép képeket készítsek, legyen a kijelző AMOLED.iPhone 12 Pro
-
Divinity
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6053 üzenetére
Majd egy EMUI-s tapasztalatot hozhatnál.
Én néha nyomkodom asszony H9-ét meg tabletben MediaPad M3 volt most meg M5 de az EMUI az őrületbe kerget.Egyébként ez az egyetlen okom a Pixelem mellett pedig a Médiában a hétvégén madjnem elcsábultam én is.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
mókuska
junior tag
válasz
Exem volt P9-e egy igazi túlélő volt. Többször leejtette. Akkor betört a kijelzővédő üvegfólia. A telefon enyhén kiflibe visszahajlott, de működött
Utána leejtette mégegyszer, akkor már a kijelző is betört. Vettünk neki egy S7-t. Lányomnak gondoltam megcsináltatom a kijelzőt és jó lesz neki. Erre exem inkább visszacserélte lányomtólEgy időben nézegettem én is őket. Főleg a P20-t. De a viper hang miatt nem érdekelt. A hülye Kirin mag miatt körülményes lett volna
-
oba
addikt
válasz
Nagyon unatkozni fogsz az állandó rom/kernel buhera nélkül
szerk.: P30 Proban sincs elvileg csí töltés csak azzal a gyári tokkal... nem?
[ Szerkesztve ]
I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.
-
tibcsi0407
Topikgazda
A sima P30-hoz kell speciális tok, ebben van töltés és visszatöltés is.
Remélem unatkozni fogok, mert a buhera is fárasztó. A Oneplus-on most Oxygen van, képes volt a Phone cloner alkalmazást is 3x elkaszálni, míg a fájlokat másolta át a Huawei-re.
Fogok megint Oneplus-t venni, ha lesz benne Qi, addig nem akarok.iPhone 12 Pro
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407 #6058 üzenetére
Ja akkor benéztem, sorry
Mármint a töltés dolgot. Én ezzel is unatkozom, még root sincs
Nem is tapasztaltam még eddig hibát, szerencsére.
I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.
-
kipu147
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Oneplus Bullets Wireless fülesem, ami az utóbbi időben kicsit rendszertelenül működik: telefonbeszélgetés közben, néhány perc után csak én hallom a hívott felet, ő nem. Mi lehet az oka szerintetek? Köszi a tippet előre is.
Ádám -
zedok
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5686 üzenetére
Sziasztok!
Hát én ezt felraktam, újraindítottam stb. Viszont sehogy nem akar fotózni - így nem is ment képeket a sima fotó módban. Erre van valami megoldás? Minden más funkció működik - de a fotónál, nos. Nem készül fotó - lehet én öregszem.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Rick4
nagyúr
Sziasztok! Állítólag a callrec app kiválóan megy a 9-es android alatt, most írta egy srác a 3-as topicjában, használja esetleg valaki? Nekem is a gyári beépített működik, de azért az app UI-ja kissé barátságosabb volt.
"amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
-
hnyagboy
tag
Sziasztok
Vettem egy app-rol vezérelhető lámpát ami blootooton keresztül kommunikál a telefonnal. A hangszórójat mukodtetei a telefonom de a lámpa allítást nem. Valahol engedélyeztetnem kellene valamit. Másik (Samsung) telefonnal működik tökéletesen.
Ötlet?
KöszönömOneplus 6 Pie 9.02
-
Bagoly01
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki pár képet feltölteni portolt Google kamerával? Érdekelne hogy mit alkot vele. Most még képbe jött egy Mi 8 is, nagyjából tudom milyen. Most ezen a két készüléken töröm a fejem.[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6072 üzenetére
Hmmm.. köszi a választ.
Hát egy darabig akkor rágódom rajta. -
Bagoly01
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6074 üzenetére
Pocophone f1 volt most utoljára, de eladtam. Az optikai stabilizator hiánya
miatt váltam meg tőle. -
Bagoly01
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6076 üzenetére
Annyira nem jön be miui, a poco viszont egy nagyon szuper készülék. Az Ois
csak az én hülyeségem, ezt leszámítva megvoltam vele elégedve. 3x is visszatértem rá
Hát minden esetre még gondolkodom. -
mókuska
junior tag
válasz
Bagoly01 #6077 üzenetére
Volt barátnőmnek Mi8-t vettünk. Nemrég találkoztam vele és mutatta, hogy az eddig remek Mi8-a, ami idáig szép képeket csinált, botrányos lett. A kamera alkalmazás teljesen behányt pár frissítés után. Egyik gyári frissítés után használhatatlan lett. Írt is a supportnak is. De idáig semmi
-
mókuska
junior tag
válasz
tibcsi0407 #6079 üzenetére
Azt mondtam neki én is. Elvileg küldtem is neki linket, ami jó hozzá. Mert persze a Miui miatt nem mindegy, hogy melyik megy fel. De azóta nem tudom, hogy mi lett az eredmény
-
mókuska
junior tag
válasz
tibcsi0407 #6081 üzenetére
Majd rákérdezek, hogy áll vele és mondom neki.
Köszi -
netcore
tag
elméletileg a vodafone is bakapcsolta a Volte-t .
Valakinek sikerült már aktiválni?2sim van, telekom itt megy a volte, vda, még nem találtam meg hogy menne
Üdv Laci
-
plejik
őstag
Elég halott a topic. Viszont Én most felraktam megint a Pixel Experience romot, mert az OOS alatt nekem gyenge volt az akku idő. Már 4 napja van fent, semmi gondom nem volt vele, minden hibátlanul megy. Természetesen Gcam-el. Üzemidő nekem eddig jobbnak tűnik mint OOS alatt. Aki esetleg szeretné kipróbálni annak tudom ajánlani egy próbára.
[Poco F2 Pro][Lenovo Legion][XBOX Series X][BAZINGA!!!][ALFA ROMEO 159 TI]
-
plejik
őstag
válasz
tibcsi0407 #6086 üzenetére
Igen az, miért?
-
plejik
őstag
válasz
tibcsi0407 #6088 üzenetére
"Megoldották már a dirty flash problémát?"
Ez alatt mit értesz?
-
-
plejik
őstag
válasz
tibcsi0407 #6090 üzenetére
Ja, azt nem tudom, mert a legfrissebb van fent jelenleg. De ha lesz frissítés, akkor megírom, hogy megye-e normálisan.
-
Ha már security patch... Nem lenne már időszerű az áprilisi? Még mindig januári az aktuális.
-
-FreaK-
veterán
Az Ali-n 100% eredetinek mondott tokokat próbálta már valaki? Tényleg eredeti, vagy csak kamu? Rendelnék Nylon meg Sandstone tokot, jóval olcsóbb mint a hivatalos oldalon.
A telefonnal együtt vásárolt Sandstone tokom már vállalhatatlan, széttöredeztek a sarkai, ma épp egy méretes darab esett le belőle. Ez egy szar termék sajna, bármennyire is jó, míg egyben van.
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
tag
hello, valaki talalkozott marbolyan problemaval, h a telo egyszer csak ujraindult, es azota nem lehet elovarazsolni a virtualis gombokat (Recent, Home, Back), valamint egy csomo dolog visszaallt gyari beallitasra (pl akku kijelzes)
amugy oos 9.0.4 +magiskkal rooth hozom vissza a virtual gombokat? menubol nem megy.
tegyem fel ujra recoverybol a 9.0.4et?
vagy inkabb menjen vissza egy twrp mentés?[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Horgász topik
- Milyen merevlemezt vegyek?
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen Blu-ray írót?
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] Samsung Galaxy Buds+ eladó makulátlan állapotban!
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest