-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OrLiX
tag
válasz Mr Dini #13850 üzenetére
Kicsit értetlenkedek még.
Szóval, ha az nC könyvjelzőhöz manuálisan hozzáadom a torrenteket és filternek meg beállítom *.* -ot, akkor bármit adok hozzá a könyvjelzőmhöz, azt letölti a megadott mappába?
Ez így jó, de azt szeretném, hogy beállítom, hogy a https://ncore.cc/rss/rssdd.xml figyelje, ahol ott az összes torrent és a beállított filtereknek megfelelőt letöltse.
Csakhogy le is töltené szerencsétlen, mert megtalálja a log szerint, de hitelesítési probléma lehet, mert az oldal bejelentkező lapját tölti le, lényegében egy html-t.
Ha engedélyezve a TM, (use-transmission = yes), akkor a logban ott van az is, hogy invalid file.
Ugye működhet úgy is, ahogy szeretném?
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Jankó62
újonc
válasz Cxgrav #13847 üzenetére
Szia Cxgrav
A W7 otthoni hálózatban van. Az LG-n az IP cím beállítható dinamikusra és statikusra, a DNS automatikusra és statikusra állítható. A routeren látom az LG IP címét amit megpingeltem, és úgy néz ki rendben van. Próbáltam az LG-t hozzáadni az otthoni hálózathoz de nem sikerült, nem is látom PC-n.
Így néz ki a hálózatom:
Köszi a segítséget. -
Mr Dini
addikt
Neked az a problémád, h a linkelt rssben nem vagy sehol sem megnevezve. A torrent fájl ha egyáltalán lejön nem a te fiókodhoz lesz kötve. Mert a tracker urlben nincsen announce a te fiókodra.
Esetleg ezt próbáld meg:
http://nc***.cc/rss/rssdd.xml: COOKIE:nick=*****;pass=*****;Szerk.: ha ez sem segít szerintem kérdezz rá a bittorent topikban, mivel ez már nem a nasra vonatkozik. Illetve ott többen értenek hozzá.
Ui.: elvileg az nc wikije is ír az rssről.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
vanRobert
tag
Hali!
TM telepítéshez szeretnék egy kis segítséget kérni.
Barátom kapott egy 310S-t és a gyári 2.82-es TM-et szeretnénk 2.84-re frissíteni.
Minidlna-ból fel tudtuk rakni a legfrisebb 1.1.5-öt, de a TM-el gondjaink vannak, ugyanis csomagban nincs fent.
Leszedtem nocika72 (13821) hozzászólásából a 2.84-est és.... Na, és itt el is akadtam. Win huszár vagyok, na...Kisegítenétek egy szájbarágós leírással...?
Kösz.
-
noxika72
tag
válasz vanRobert #13855 üzenetére
ezt a leírást magamnak csináltam hátha újra kell raknom valamikor.
Transmission telepítés, ha nem elég a gyári:
először is, leállítani a gyárit a webes felületen.
wget http://adrhc.go.ro/ffp_0.7_packages/packages/transmission-2.84-arm-1.txz
funpkg -i transmission-2.84-arm-1.txz
/ffp/start/transmission.sh start kis szerencsével indul, ha nem akkor kiírja mi hiányzik.Transmission web control telepítés:
wget https://transmission-control.googlecode.com/files/tr-control-easy-install.sh
Run "sh tr-control-easy-install.sh" pl: MC-ből a letöltött file-on egy enter
restart transmission ha éppen futna
/ffp/start/transmission.sh stop
/ffp/start/transmission.sh start -
Tonyk
veterán
Tanulva a kylek repo megsemmisüléséből, leszedtem a még működő repok jelenlegi tartalmát szőröstől-bőröstől. Ha van rá igény feltöltöm valahová egy (7z állományban). ~1.3GB ...
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Srácok, nézzetek már bele az /ffp/funpkg/cache/kylek könyvtárba és ha van valakinek akármilyen txz fájl benne, az töltse már fel valahová, hogy mentsük ami menthető!
-
Tonyk
veterán
Ennyit tudtam a kylekből megmenteni, akinek ezen kívül van még más is az ne fogja magát vissza. (pl automatic !)
+ betettem a transmission-2.84-arm-0.txz -t a kylek alá, az este feltöltendő mentésbe. Ez hivatalosan nem volt még benne.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Vajon miért nem érem el belső hálózatból a NAS-t a saját IP-címén? Eddig nem volt probléma, mint hálózati meghajtó működik.
Köszönöm: G.
-
vanRobert
tag
válasz noxika72 #13864 üzenetére
Hali!
Igen, leállítottam.
SSH-ne belépve, status-ra azt látom, hogy nem fut. És tényleg. TM remote GUI üres, webes felület üres.
Amikor meg elindítom, akkor meg megint csak a 2.82 fogad. Ki érti...?Lehet, hogy a /ffp/start/transmission.sh start utasítás valamiért/csakazértis a "gyárit" indítja?
-
Cxgrav
senior tag
válasz Gabonetta #13866 üzenetére
Szia!
Mint hálózati meghajtó IP alapon van felvéve (\\192.168.1.10\Megosztas) vagy mint UNC név (\\NASNEVE\Megosztas)?
Lehetséges, hogy DHCP-n hagytad a NAS-t és ha UNC-vel van felvéve akkor eléred a megosztást, csak IP alapon nem, ha új IP-t kapott.
Első körben egy IPScanner-t ráengednék a belső hálóra, hogy listába szedje az aktív eszközöket. Ott meg kell hogy találd a NAS-t, hiszen ha a megosztás él, akkor valamilyen IP-n kommunikálnia kell.
UI:
Látom közben megoldódott.
A hsz-t nem törlöm, hátha később valakinek ötletet ad hasonló szituban.[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
vanRobert
tag
válasz vanRobert #13867 üzenetére
Ezt látom webes felületen:
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.
-
OrLiX
tag
válasz Geripapa #13874 üzenetére
Sikerült.
Olvasd el pacman módosított leírásának a végét!Esetleg keress privátban, mert arról kapok értesítést.
[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
adika4444
addikt
Hali!
BF-en tehát pénteken tervezek lecsapni egy 325v2-re...
A FFP-s TM telepítése úgy működik mint amiről a bemutató szól, vagy mennyiben tér el a menete?
D-LINK 320-am volt, azzal meggyűlt rendesen a bajom, de végül csak sikerült működésrebírnom, de akkor meg tönkrement...
A cikkben van egy az FFP HDD-re telepítéséhez szükséges útmutató, de gondolom a pendrive-ról is teljesértékű lesz, igaz?
A NAS-ba a HDD-t be kell csavarozni, vagy csak rányomom a vinyót a SATA csatira és örülök mint a DNS-320-nál?
kösziüdv, adika4444
-
vanRobert
tag
válasz noxika72 #13882 üzenetére
Ide bújt: /i-data/md0/.transmission-daemon
Win-lovagként feltételeztem, hogy a telepítés felülírja a korábbi változatot. Fel sem merült, hogy valami "random" helyre települ fel.
Mindegy, megvan, configoltam, elindult, örülök.A tippért (hogy máshol is keressem) hálás köszönet.
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok.
A Nasba ha berakok egy hdd-t, azt ugye nem kívánja egyből formázni? Az azon lévő adatokat elérhetem, megoszthatom (Samba)?
A hdd jelenleg dugig adattal egy Popcorn médialejátszóban van, ext-es fájlrendszerrel.
(A végső hdd-k még nem érkeztek meg)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Tonyk
veterán
válasz M_AND_Ms #13884 üzenetére
Ha berakod, egyből nem kezdi el formázni (Szól/rákérdez előtte), de nem is fogod tudni használni (bár közvetlenül ext4-es driveval még nem próbáltam. NTFS nem fog menni)
Ha nem ext4-es akkor külső driveként csatlakoztatva használható.(#13885) s4tch
Köszi!
-
Tonyk
veterán
válasz M_AND_Ms #13889 üzenetére
Külső meghajtót csak usb-n keresztül tudsz csatlakoztatni. Belülre kerülő hdd-t incializálni kell, ami annyit jelent, hogy formázni fogja és saját partíciókkal (2db) látja el. Kívülről (USB) megkajálja a népszerű partíciókat NTFS, EXT2, EXT3, EXT4, FAT32, ReiserFS, XFS
Új hozzászólás Aktív témák
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest