Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz szabi__memo #6 üzenetére
Sokkal élhetőbb alternatíva mint az elektromos. Az elektromos autózás szerintem egy zsákutca! Kíváncsi lennék, hogy miért azt erőltetik, holott a vak is látja mennyire tele van buktatókkal...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Tegyük fel, hogy az elektromos autó lesz a jövő (remélem, hogy nem).
Vegyünk egy lakótelepet, ahol parkol párszáz e-autó. A töltést, hogy oldják meg?! A tizedik emeletről lógatják le a hosszabbítókat, mindenhol vezetékek lógnak?!
Vagy vegyünk egy települést, ahol több ezer autót akar majd tölteni a tulaj éjszaka. Mekkora terhelés ez a hálózatnak?! Olyan szintre kellene fejleszteni hozzá az elektromos hálózatot, ami elképzelhetetlen.
Ráadásul honnan fognak ilyen gigantikus mennyiségű villamos energiát előállítani?! És még lehetne sorolni a buktatókat.
Ha annyi pénzt ölnének a hidrogén üzembe, mint az elektromosba, valószínűleg sokkal előrébb járna az a techonógia, infrastruktúra.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
A jövőről beszélünk, abban az esetben ha elterjedt lesz az e-autó.
Hogy jelenleg olcsóbb az oké. De ha nagy mennyiségű ilyen autó lesz, akkor valószínűleg nem lesz olcsóbb, sőt... Az állam ugyanúgy rá fogja pakolni az adókat, és a villamos energia ára is nyilván meredeken fog emelkedni ha jóval nagyobb lesz rá az igény.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Ha én tirpák, akkor gondolom te sem sertődsz meg ha én kreténnek titulállak.
Szóval kedves kretén, ami árakat itt összehazudoztál, még mindig nem éri el az 5-600 ezret, úgyhogy találj ki gyorsan még valamit, hogy fillérre meglegyen az összeg!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest