Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    válasz Shrike7973 #7503 üzenetére

    Nem a PowerAMP az egyetlen, ami teljesen feleslegesen szokott indulgatni, ellenben az ilyen alkalmazások közül ő az egyik, ami amúgy még használható is valamire. Van viszont egy zseniális program, úgy hívják, hogy Autostarts. Simán kilőhető vele egy csomó teljesen fölöslegesen induló alkalmazás, megmondhatod, hogy mikor ne induljon, meg mikor mégis... Nekem így a PowerAMP például csak akkor indul, ha én elindítom. Ja és a PlayerPro görgetés közben nálam néha csúnyán szaggatott, meg a PowerAMP kezelőfelülete számomra sokkal szimpatikusabb, bár ez már tényleg szubjektív.

    A másik, hogy ezt a törölgetést kicsit továbbgondoltam, eddig OpenRecoveryben az alábbi alkalmazásokat sikerült mindenféle összeomolgatások nélkül kigyomlálnom:
    ADW Launcher (helyette Zeam-et használok, alig eszik valamit a memóriából, mégis hozza az elvárhatót)
    Calculator (RealCalc-kal helyettesítve)
    CarHome (minek?)
    DeskClock (megint minek...)
    DSP Manager (van a lejátszóban equalizer, kell a ráknak)
    Email (a Kaiten Mail tökéletesen teszi a dolgát)
    Gmail (ugyanaz mint az előbbinél, ráadásul szerintem összevissza kavar is a program, mintha már olvasott üzeneteket még mindig olvasatlannak jelölt volna, meg hasonlók)
    LiveWallpaper (úgyis kevés a RAM, nem kell ilyenekre pazarolni)
    Music (helyette valami épkézláb, a fent említett két lejátszó közül valamelyik)
    QuickOffice (OfficeSuite-tal helyettesítve)
    QuickOffice Passion
    Talk (ez mi ez, életemben nem használtam :D)
    Twitter (no, ilyen hülyeségekkel meg a saját memóriámat nem fogom terhelni)
    és természetesen a korábban már taglalt Talkback, úgyis állandóan FC-zett.

    Ja és mindezt CM 6.3.5 alatt, két napja én is ezt használom, eddig semmi gond nem volt vele, ráadásul érzésre már 600 MHz-en is gyorsabb akármelyik eddig látott 2.3-as ROM-nál, mindezt úgy, hogy az újabb verzió egyes előnyei is megmaradnak (képernyőlopás, profilok...).

    A Market meg akkor olyan itt, mint a DEFY-nél a WiFi probléma CM7 alatt. Három DEFY-vel volt dolgom, kettőnél tökéletes volt a WiFi, egynél pedig sehogy nem lehetett életre kelteni, mindig megszakadt a kapcsolat.

Új hozzászólás Aktív témák