Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoman

    csendes tag

    Üdv! Bő hete van Defy-m. T-s, webshop-os. Bontott dobozzal érkezett (bizonyára van, akinek megnézik a kamera színét, vagy mittudomén)- az 5% kedvezmény ára. Első androidos kütyüm, mai napig nem érzem otthon magam benne.
    Hihetetlen kompakt (samu b2100 strapatelefon mellé téve nem kell szégyenkeznie), nagyon jó a kijelzője (ami látható akármilyen mértékben direkt napfényben, az már nagyon jó nálam), felbontása szuper (nokia n810 tablet volt eddig az etalon).
    Fórumban inkább célzatosan kerestem, nem olvastam végig (szép is lenne), biztos sokszor elhangzott már:
    -Közel sem olyan gördülékeny, mint ahogy a teszt alapján vélni lehetett (alkalomszerűen akár fél-1 másodpercre is le tud "fagyni", minden megtalált szépítő -lassító- funkció kikapcsolása mellett is), használhatóság szempontjából még nem érzem problémásnak, de ezek alapján ennél gyengébb hardveres kütyüt nem szívesen használnék
    -Biztos nagyon intelligens a beépített task manager, de elrémít, hogy általában 40-60Mb szabad memória van csak benne és láthatóan szenved még egy program nyitásával
    -Desktop App katasztrófa (az a része, ami böngészőben nyílik) - lassú, akad, használhatatlan, bizonyos menü (most meg nem mondom melyik) hibával elszáll.
    Mint kezdő android user:
    -megdöbbentett, hogy gmail-re feltöltötte a teló az összes kontaktom, biztos nagyon jó, de jobban örültem volna, ha nem teszi. Ez a google doc lehetőség (mindent doksit a netre, hogy mindent elérhess) meg egyenesen rémisztő (lehet üldözési mániám van)
    -frissítéssel nem sokat foglalkoztam, látom a hozzászólásokból, hogy nem nagy szám, de azért odab@sz, hogy 1napos user-ek gond nélkül "abszolválják", nekem nem akart egyértelművé válni (lehet azért, mert katasztrofálisnak érzem a pc-s programokat?) - de annyira nem is hiányzik a tapasztalatok alapján (flash kéne, semmi más)
    Ami hiányzik:
    -Perc jelzés híváskor (nem találtam rá megoldást)
    -Nincs semmilyen soccer manager (hihetetlen, de igaz)
    -a kamera típusa, egyszerűen nem találom a korábban linkelt megoldásnál az inicializáló sort (de mivel rengeteg DLibSOCCamera process fut, van egy elképzelésem - 2011 áprilisi elvileg, T-s, SOC? kamerás)
    Amit vettem hozzá:
    Mivel karcálló a kijelző (nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja pőrén a zsebben), semmit, illetve tegnap ezt a tokot akciósan 500ért az interspar-ból. Biciklin jól jön, mert karabineres, nem esik ki a teló a zsebből. Éppen rá lehet húzni a vasra (de csak mert nyúlik).

Új hozzászólás Aktív témák