Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz gacsoi #25515 üzenetére

    :D Örülök, hogy sikerült. Végül a Play-es megoldás volt a nyerő?

    (#25518) rokafiu77: Szia!
    A http://quarx2k.ru/cm10.1-nightly-defy+/2.6.32 oldalon lévő a legfrissebb verzió, a legújabb kernellel. Az a helyzet sajnos, hogy az a kernel még nem a legjobb, vannak benne hibák. Folyamatosan csiszolgatják, olyan, amilyen.
    A Sevenrock 01.17-es egy régebbi kernelt használ, de nem véletlenül. Abban az a kernel van, ami az eddigi legstabilabb, és a legjobban ment, és néhány hibajavítás bele van rakva. Az a Sevenrock az eddigi legstabilabb.
    A http://quarx2k.ru/cm10.1-nightly-defy+/2.6.32 oldalon lévő pedig a legújabb, de nem a legstabilabb.

    A 4-es Android nekem is sokkal jobban bejön, én már tuti nem térek vissza 2-es Androidra. Próbáld ki a Sevenrock-ot, és a mappájában lévő Gapps-ot tedd fel. Ha az nem lesz elég stabil, akkor majd áttérhetsz a CM7-re. De az a Sevenrock megér egy próbát.
    Amúgy előttem linkeltek a Gapps-hoz linket: goo.im oldalon. Ezt nem ajánlom, mert itt a teljes Gapps-okat találod meg. Mivel a Defy-n a system partíció elég kicsike, ezért a teljes Gapps nem megy fel mindig, és hibákat eredményez. Pl. a Gapps fele nem települ. :D Javaslom a minimal Gapps-okat. A Sevenrock-hoz valót megtalálod a romnál, a többi romhoz való minimalt pedig itt: [link], Gapps mappában.

    Sajnos ennél stabilabb JB nem várható, ha sem ez, sem a legújabb CM10.1 nem megfelelő. Nincs a telefonunkra sem működő kernel, nem driver, ami a 4-es Droidhoz való.

    (#25519) Moleman: Miért tennél a mostani telefonodra CM7-et? Egy újabb, erősebb telefonon (legalább 2 mag, és 1 GB ram), amihez van 3.x-es kernel, biztos gyorsabb a 4-es Android, mint a 2.3-as.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák