Új hozzászólás Aktív témák
-
oliverkiss32
aktív tag
A Google Sky Map milyen eszközt használ hogy mindenféle net és gps kapcsolat nélkül kiírja a koordinátákat? Mágneses érzékelő?
[ Szerkesztve ]
;]
-
bepken
veterán
válasz oliverkiss32 #17951 üzenetére
gondolom a cellainformációk alapján tájékozódik, bár....pontos koordinátákat?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz bepken #17952 üzenetére
Közben valami leírást néztem az appról és igazam volt: mágneses érzékelő (van minden droidban) és helymeghatárózó rendszerek (ezek lehetnek a cellainformációk) segítségével.
Tényleg pontos koordinátákkal dolgozik, próbáld ki! Amikor bekapcsolod kiírja egy pillanatra azokat. Ha nem így lenne, nem működne a program.
Ez a legjobb csajozós app![ Szerkesztve ]
;]
-
bepken
veterán
válasz konigjanos #17939 üzenetére
ES Explorer vagy bármilyen root explorer segítségével meg fogod találni. (pl: data/data/com.android.browser)
ja igen...természetesen "mount" után
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
montressor
aktív tag
válasz oliverkiss32 #17945 üzenetére
koszi a valaszokat
-
bepken
veterán
válasz YAS-dude #17957 üzenetére
még régebben olvastam valami olyasmit (talán XDA-n), hogy a kettő ugyan az, de ezek szerint tévedésben éltem ezidáig
majd utána olvasok akkor, mert érdekel, mi az igazság. a "sima" defy topicban vagy a mélyvízben keressem?╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
hj.jani95
aktív tag
Holvan az a "hely" ahol az alkalmazásokròl lehet irni a forumban?
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
szabof1
őstag
-
Nando36
tag
válasz oliverkiss32 #17949 üzenetére
Meg a telefonod is, mert max. a 720p-t tuja a Defy!
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy defy+-nak nagyon meg vagyok eddig elégedve rootolt 2.3.6 van rajta eredetileg vodás de független most t-s karival használom de valamiért a mobil net nem akar menni ez mitől lehet néztem a beállítást az megegyezik a pároméval neki megy se lww van neki.
S milyen patch kell hogy 720p-s videót tudjon felvenni -
bepken
veterán
válasz xigris #17962 üzenetére
szolgáltatónál is aktiválva van a szolgáltatás? (tehát használtad már esetleg más készülékkel a mobil netet?)
ajánlom figyelmedbe az első hozzászólást, ott a 720p-vel kapcsolatos kérdésedre meg fogod találni a választ. persze emellett még sok más kérdésre is
-
bepken
veterán
válasz xigris #17965 üzenetére
tehát az "enable data" be van pipálva, igaz?
bocsi, nem emlékszem már, hogy hogy néz ki a gyári menü... milyen opciók vannak még abban a menüpontban?
-
bepken
veterán
válasz xigris #17967 üzenetére
hát akkor...egy factory reset-tel rosszat nem teszel neki szerintem...kicsi az esélye, de talán megoldja. nekem sajnos ezzel a problémával kapcsolatban jobb ötletem most nincs :/
-
xigris
őstag
válasz belavagyokbp #17969 üzenetére
Megoldódott töröltem a gyári apn-t és újra írtam a pároméról és müködik
-
bepken
veterán
válasz belavagyokbp #17969 üzenetére
amit nem értek...nekem most sincs VPN beállítás (és szerintem gyárin se volt), ettől függetlenül kezdetektől működik a mobil net. húgom mini pro-ját pedig rendesen be kellett állítani (Telenor), mert meg sem akart nyikkanni... - szóval elég képlékeny számomra, hogy végülis mikor kell és mikor nem
-
csampei
senior tag
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami film lejátszót ami jobb mint a Mobo Player ?
Van 1-2 .avi filmem ami nem HD és nem akarja lejátszani elindulna ,de ki is lép.
Köszi előre is.LG G4
-
Nando36
tag
válasz oliverkiss32 #17973 üzenetére
Nem vagyok a haverod, öcsi.
-
laleeee
őstag
válasz oliverkiss32 #17973 üzenetére
A stílus maga az ember .
-
Deeday
senior tag
-
bepken
veterán
válasz belavagyokbp #17974 üzenetére
sebaj, én is benéztem tekintsük tárgytalannak... természetesen az APN (hozzáférési pont) beállítások nálam is megvannak.
ilyen ez a hétfő...
szerk: (#17975) csampei! yeah yeah yeah!
szerkszerk: (#17979) Nando36! "nem vagyok az öcséd, srác!" (bocsi nem hagyhattam ki )
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
de régen benchmark-oltam már
maniac103-20121008 + 1100Mhz + boostedassv2
azt kell mondjam, ezen build memória kezelése egyszerűen briliáns! így most már majdhogynem hibátlan rom
[ Szerkesztve ]
-
lordyka
aktív tag
válasz Deeday #17976 üzenetére
mx player, dice player. egyértelmű, mind2 lejátssza neked hardveresen az avik nagy részét (codectől függ, de az újabbakat leszokta) és nagyon jó beállításaik vannak, defy-n az mx szerintem jobb, de ha majd meglesz a nagyobb kijelzős telefonom tuti a dice lesz a nyerő a popup player miatt
-
pete_21
addikt
A WIUI 2.9.27-ben töltés közben a fehér led helyett nektek is kevert led van? Most nem tiszta fehér, hanem magenta, sárga, zöld, fehéres?
-
oliverkiss32
aktív tag
-
lordyka
aktív tag
válasz oliverkiss32 #17992 üzenetére
a '/system' mappában. telefonon text editorral meg kell nyitni (root eplorerben van ilyen) és a persist.sys.charge_led=rgb sornál átírod.
-
bepken
veterán
válasz oliverkiss32 #17988 üzenetére
1100Mhz nem a default - na de természetesen értem, mire gondolsz...a governor ONDEMAND-ra van állítva, igaz?
egyébként nem vitatom, hogy nálam is a WajkIUI volt az eddigi leggyorsabb rom! ha visszaolvasol, találsz az iménti örömködésemhez hasonlót korábbról, melynek alanya az akkori legfrissebb WIUI volt
egyszerűen csak nem jöttünk ki egymással...de szerintem nincs ezzel baj╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz oliverkiss32 #17997 üzenetére
az mindössze 100 "fals" pont, szóval nagyjából egál... SD kártyát amúgy is hülyén számolja...
viszont a 3D értéke elég tuti!
-
pete_21
addikt
válasz oliverkiss32 #17989 üzenetére
Köszi a választ, és Neked is (#17991) lordyka!
Egyből feltűnt, hogy ez eléggé megváltozott, gondoltam rákérdezek, nem-e nálam van valami gáz. Úgy látszik Wajk azért csinosítgatja is a romot, apróbb módosításokkal.oliverkiss32: Megkérdezhetném, hogy milyen témát használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest