Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz Ákinard #17552 üzenetére
Nincs mit. Ha már ott vagy a billentyűzet beállításainál, szerintem érdemes kikapcsolni az automatikus javítást. Engem legalábbis nagyon idegesített, inkább csak rontott, mint javított volna. (Meg én a mikrofon gombot is kivettem a billentyűzetről. Nekem nem kellett az oda, csak a helyet foglalta.)
-
-
tomlac14
tag
cm-ben nincs olyan jegyzettömb alkalmazás, mint gyárin a sticky note volt?szeretnék minél kevesebb appot telepíteni, ha lehet.
-
törölt tag
válasz Sir Riccio #17399 üzenetére
Befolyásolni akarlak.
A Defy/Defy+ ma is kiemelkedően a legjobb ár/érték arányú mobiltelefon sokunk szerint, az értékében persze fontos szerep jut a víz- és porállóságnak. ICS és JB custom ROM van rá rengeteg, amelyek sokak számára már teljességgel alkalmasak a napi használatra, és csak azok számára nem, akiknek fontos az az egy-két funkció, ami még nem működik tökéletesen (kamera...). A fejlesztésben az adta eddig a nehézséget, hogy (elsősorban) a zárt bootloader miatt, eddig az ICS és JB szolgáltatásokat a "régi" Froyo és GB kernelekre kellett rágyömöszölni, de ezen a vonalon is már igencsak a beteljesülés küszöbén áll a stable ICS vagy JB custom ROM, tehát ennek jelenlegi hiánya szerintem nem szabad, hogy elriasszon. Még jobb hír, hogy pillanatokon belüli megvalósulás előtt áll egy egységes, stabil custom kernel Defy/Defy+-ra, ami már teljeskörűen ki tudja szolgálni a JB (ICS) minden funkcióját-tudását, és ha ez tényleg megvalósul, akkor rövid időn belül garmadával fognak érkezni a stable kiadású JB (és ICS) custom ROM-ok, nem győzöl majd válogatni közülük, mert egyik jobb lesz mint a másik, hasonlóan a Blade helyzeetéhez. Tehát a hardver alapján válassz, mert a főzöttszoftver-ellátás most is nagyon jó, rengeteg stable szintű GB van, ICS/JB vonalon is már csak éppenhogy van egy/két funkcióhiba, és hamarosan pedig JB és ICS is lesz bőséggel hibátlan, teljes funkcionalitású. -
pete_21
addikt
válasz #40993792 #17559 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azt még meg tudnád mondani, hogy szerinted melyik skinnel a legkényelmesebb rajta a gépelés?
Én úgy vettem észre, hogy a CM7 alap billentyűzetén egész jól tudok gépelni, CM9 billentyűzetén valamivel nehézkesebb számomra. Kicsit kisebbek a gombok, vagy nem is tudom igazából. A WIUI 2.5.27-nél meg a szóköz túl rövid, és néha a pontot nyomom meg helyette. Meg a bal shift kicsit rövidebb, mint kéne nekem. Te melyik skint használod? -
Frenky89
addikt
Üdv!
Nandroid mentést úgy is vissza lehet állítani, ha nem az a ROM van fent épp, amiről a mentés készült?
Ahhoz, hogy egy az egyben egy nandroid mentéskor meglévő állapotot kapjak, ahhoz minden sort (system, data, boot, ...) végig kell játszani a CWM Restore menüjében?
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz Frenky89 #17578 üzenetére
1. Nem ez a lényege?
2. szabof leírása a visszaállításról[ Szerkesztve ]
;]
-
Frenky89
addikt
válasz oliverkiss32 #17579 üzenetére
1. Sejtettem, hogy ez, de gondoltam inkább biztosra megyek, minthogy utólag derüljön ki valami turpisság.
2. Pont az előbb olvastam, de figyelmetlenül. -
spinkler
tag
Sziasztok! Az, hogy lehet, hogy a telefon infoknál, az android verzióm 2.3.4?! Gyári 2.3.6-os rom van fent magyarítva.
-
eventus
veterán
errol hallott mar valaki? www.mediafire.com/?i96iloq87zad3r2
grupoandroidon talaltam.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
mate0314
aktív tag
Egy kis érdekesség, egyben kérdés azokhoz, akik hasonlóan jártak végül.
Tegnap kocsival nagy útra indultam, amikor megláttam a mobilon hogy 12% töltöttséget írt ki. Hát az kevés, de sebaj! Autóban a töltő egy noname 2usb-s vacak, amivel eddig nem volt gond. Parkolóban gyújtást ráadtam, beledugtam a gps-t és a mobilt. egyszercsak ránézek, akku 8% gps nyafog hogy kevés a szufla. hát jó, gps-é a prioritás, telefont kihúztam, de hol töltött a töltő hol nem, meg volt hülyülve... Jöbb a B terv, telefon törltőre és nézem a táblákat...
szenvedett vele, majd leesett hogy a kesztyűtartóban van nekem teló töltőm. töltögette, (100km alatt 20%-ot kb...) hát jó. nap végén vissza, megint töltőre dobtam a defy-t aztán este még használtam a ledjét a sötétben. reggel nézem, nem ég a bal alsó menü led.A kérdés: Lehet összefüggés a sz@r töltő és a led között?
-
oliverkiss32
aktív tag
Wajkiui-ban furcsa nekem hogy nincs menü az appoknak és a főképernyőre teszi őket.Kényelmetlen nekem. Azt szeretném hogy legyen egy gyűjtőmappa/menü és a home screeneken ikonok legyenek csak, ne a programok. Szóval a klasszikus androidos rendszer.Megoldás?
[ Szerkesztve ]
;]
-
spider80
őstag
válasz oliverkiss32 #17589 üzenetére
Másik launcher telepítése?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
laleeee
őstag
a launcher pro megoldja ezt . milyen az új wajkiui egyébként ? mesélj
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz laleeee #17591 üzenetére
Közben már megtaláltam a megoldást, létrehoztam egy mappát a home screenen.
Nem tudom mihez viszonyítani, mivel 2 napja még örültem a rootnak, aztán hirtelen elhatároztam hogy felteszek vmit. Mondták hogy a CM7.2 jó, feltettem. Tegnap olvasom a fórumot, írják hogy itt egy új wajkiui. Ezután olvasgattam róla, meg láttam a mérési eredményeket és felraktam ezt.
Annyit tudok írni hogy gyors, egy lassulás vagy akadás nem volt rajta bonyolultabb programok közben sem, mindent megnyit rögtön, a wifi nem szakadt meg egyszer sem. Összességében olyan mint az iOS: Hibátlan.A CM7.2 ehhez képest.... nem is írom le. - Többi wajkiui használó is így érez?
[ Szerkesztve ]
;]
-
oliverkiss32
aktív tag
Ez lemaradt.
;]
-
laleeee
őstag
válasz oliverkiss32 #17594 üzenetére
ez jobb !! antutu szerint is.meg szerintem is
https://github.com/maniac103/android_device_motorola_jordan-common/downloads -
oliverkiss32
aktív tag
válasz laleeee #17595 üzenetére
Nem baj, nem váltok minden nap. Majd talán holnap. Neeem. Elég gyors ez nekem és a design tökéletes.
Engem most ez az egységes defy/defy+ kernel (jól írom?) foglalkoztat. Ezzel jönnek a stabil JB és ICS ROM-ok tömegével. Jól értelmeztem?Addig is jó lesz ez a wajkiui.
[ Szerkesztve ]
;]
-
belavagyokbp
aktív tag
A MIUI-knak pont ez a lényege, hogy nincs menü, hanem minden a homescreenen van. Ha nem tetszik, akkor a miui nem a te világod, próbáld ki a cm7et valami jó launcherrel, (go launcher, adw launcher ex, stb) mert ami alapból benne van, az szerintem szörnyű...
-
maaniac
aktív tag
válasz belavagyokbp #17598 üzenetére
nálam wiui + holo launcher páros a nyerő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest