Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
wajk 2.9.27 plus ez a nyerőő romika mára
[ Szerkesztve ]
-
SlayerPrince
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég frissítettem CM 10 Nightly 2012.09.24-re, a gond csak az, hogy azóta nem cseng a telefonom, mármint rezeg ha hívnak de a csengőhang nem szól. Egyszerű beállításokat ellenőriztem nincs lehangolva vagy ilyesmi.
Valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
-
fil
őstag
válasz SlayerPrince #17652 üzenetére
Csengőhang? Lehet, hogy egy olyan volt beállítva ami itt nincs?
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet törölni a kontaktokat erről a motobluros lószarról? Mert megcsináltam, hogy az összes kontaktom a gmailr szinkronizáljon, de nem akarom, hogy ezen ottlegyen. Ráadásul szerkesztéskor is az van, hogy felül a gmail fiókból jövő adatok, alatta pedig vagy 30x egymás után ugyanaz a motos szar.
Hogy lehet törölni, hogy a motoakármin egyáltalán ne legyen contact, a gmailen viszont megmaradjon? -
davide83
csendes tag
Szevasztok!
Aki próbálta már a WR 1.7.1-et annak futott-e a MIUI-s hangrögzítő, illetve a CyanogenMod Rendszer beállításoknál a frissítési értesítések? Nálam CyanogenMod.com leáll, vagy valami ilyesmi hibával nem megy.
Ötlet?
-
Ákinard
aktív tag
válasz Ákinard #17654 üzenetére
Akit esetleg érdekel:
Úgy oldottam meg, hogy a gmailből kiexpotáltam az összes kapcsolatomat, majd töröltem a weben.
Ez szinkronizált a telefonnal eltűntek onnan is. Bekapcsoltam, hogy a motolószart jelenítse meg, majd onnan mindent töröltem egyesével.
Utána a weben beimportáltam a mentést, majd szinkron újra.
Így eltűnt a motoról minden...
És így nem az jön be a szerkesztésre, hogy Gmail fiók adatai majd 20x motoblur... -
pete_21
addikt
válasz szucsinka #17651 üzenetére
Azt meg tudnád mondani, hogy hívás közben a mikrofon némítása működik-e? A gyakorlatban is.
Nekem még a 2.5.27 van fent, de hiába némítom, hallja a másik fél.Zsolt_72: Feltettem a Smart Keyboardot. Egyelőre hagytam az alapértelmezett, iPhone billentyűzetet. Egyelőre teljesen megfelel, a "billentyűk" között van egy kis üres hely, így nem olyan könnyű mellégépelni, mint az Android billentyűzeten. Egyelőre tetszik. Bekapcsoltam az intelligens szótárat, így tanulja meg az egyéni szavakat, ha jól értelmeztem. Az automatikus javítást egy kis idő után kikapcsoltam, többször átírta a szavakat rosszra. Majd talán később bekapcsolom, amikor már bővebb lesz a szótáram.
Bekapcsoltam, hogy a javaslatra kattintás után tegyen szóközt, így azt meg lehet spórolni. Arra viszont van lehetőség, hogy ha beszúrom a javasolt szót, és utána írásjelet teszek, akkor a szóközt kivegye automatikusan?
Vagy túl nagyon az igényeim?
Köszönöm a válaszod![ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Legújabb cmx 10 nél,hívás vége után a kijelző fényeteje sötét marad.
10ből 8szor ezt csinálja.
Be kell lépnem a beállításokba,újra beállítani a fényerőt.
Tisztán telepítettem a romot!
Megoldás erre?
Előre is köszi! -
Ákinard
aktív tag
Én rontottam el valami, vagy _tényleg_ nem tud olyat a telefon, hogy tübb fájlt egyszerre válasszak ki?!
Pl: gmail melléklet csatolásnál, vagy Bluetooth küldésnél...
Gmailnél amikor mellékletet csatolásnál akkor a fájllistánál nincs az a pipálós doboz... -
jr1994
addikt
Total Commander van androidra itt (is) a legjobb fájlkezelő. tud bt küldést, több fájl kijelölését, így másolását, mozgatását egyszerre. a legjobb az egészben pedig az hogy két ablakot használ, így annyi csak a dolgod, hogy az egyik ablakban kiválasztod hogy mit másolsz/mozgatsz, a másikban meg hogy hova, és kész is
az app magyarul is tud.na ez tartozott az android appok topikba, hogy on is legyek:
wiui 2.9.27 nálam tökéletesen teszi eddig a dolgát, lehet ez marad amíg a szakácsok meg nem főzik a hibátlan jelly beanünket
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
konigjanos
senior tag
Quarx nem irt új hírt a kernel okossagrol? Gondolom azért nincs új cmx,mert azt bütyköli.
-
spider80
őstag
válasz jr1994 #17663 üzenetére
Ez a rom van nálam is fennt 3 napja lassan. Meg tudom erősíteni minden szavad. Akksit nagyon jól kezeli. 1100-ra állítja alapból a procit,de ezzel is veszettül gyors az egész. böngésző,facebook app, menüben mozgás,programok megnyitása mind gyorsabb mint pl a legújabb cm7-esen. És mindezek ellenére az akksival is nagyon jól bánik. cm9-cm10-hez képest látványosan,de a gyári romnál és a cm7-nél is jobban! Szuper,na
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
vegato
csendes tag
sziasztok, a WajkIUI™2.9.27 féle romról jókat írtok, én a quarx féle cm 7.2-őt használom amivel elégedett vagyok egyedül az aksi idővel nem 1,5 napnál sehogy sem húzza tovább. szóval a kérdésem az lenne, hogy érdemes e váltanom az új wajkiui romra talán már vannak üzemidős tapasztalatok
-
spider80
őstag
válasz vegato #17666 üzenetére
Azért a cm7 sem olyan akksi zabáló. Az én tapasztalatom alapján cm7-nél azért tovább bírja,de ha cm7-el másfél nap,ezzel se várj 3-4 napot. Szokásoktól függ,mennyit megy el. Nekem eddig gyárival is,cm7-el is 14-15 óra alatt le szokott merülni úgy,ahogy én használom. Ezzel tegnap délután 5-ig 28 órát ment,és azért használtam eleget,nem csak feküdt az asztalon. De ebben volt egy 6 órás alvás is,amikor hozzá sem nyúltam,ez igaz. tehát azért összességében kicsit jobban bírja,de csodát ne várj. A mai okostelefonok között még így is az egyik legjobb üzemideje ennek a telónak van.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
peter077
aktív tag
WIUI 2.9.27-nél DSP Manager FC-zik, van rá valami megoldás rá?
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
tibibi
őstag
sziasztok kivülröl lehet látni,hogy defy vagy defy+ van a kezemben ?
-
tomlac14
tag
sziasztok!
kipróbáltam a wiui romot, de nekem a cm7 jobban bejött.az lenne a kérdés, hogy ha vissza akarom tenni a cm7-et, akkor elég a cwm-es backupot visszaállítani vagy kezdjem előlről a cm7 telepítését és ha az megvolt akkor jöhet vissza a backup?
(kicsit kusza lett amit írtam, de remélem érthető a kérdés ) -
spider80
őstag
válasz vegato #17670 üzenetére
Nincs nagyon. Én is végigpróbáltam minden romot már kb. Legstabilabban,legenergiatakarékosabban,leggyorsabban működö ez a 2 rom volt. (cm7.2 és az a wajk féle. Szerintem egyéni izlés kérdése,kinek melyik jön be jobban. Nekem wajk rom jobban bejött, de cm7-el sincs semmi baj. Ha nem akarsz mindent újra telepítgetni,akkor ne válts,ha most is meg vagy elégedve. Annyival nem jobb)
-
oliverkiss32
aktív tag
Ha valaki azt gondolná hogy nincs flash támogatás wiui 2.9.27-en akkor rosszul gondolja!
[ Szerkesztve ]
;]
-
bepken
veterán
válasz tomlac14 #17672 üzenetére
nem volt "kusza" simán mehet vissza a backup. egyébként azért is mondogatjuk annyiszor, hogy csináljátok azokat a backup-okat, mert azt bármikor fel lehet pakolni, ha bejön a CWM!
(#17669) tibibi! ha elég jó a szemed, nézd meg, milyen színű a lencséje - nem...egyébként lehetetlenség meghatározni külső jegyek alapján, hogy Defy vagy Defy+
max még annyit tudsz tenni, hogy megnézed az aksit! (már ha ez még "külső"-nek számít) ha 1650-es aksi van benne, akkor DefyPlus-t tartassz a kezedbenoliverkiss32! a megfogalmazást ugyan nem értem...de ha erre akarsz kilyukadni...igen, GB-n megy még a flash sőt még ICS-en is megy a flash...
de egyébként meg vannak számolva a napjai! még pár hónap és a tartalmak 40%-át se fogja megnyitni ez a legutolsó flashplayer...[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tomlac14
tag
a dsp manager és a terminal emulator mire jó?
-
peter077
aktív tag
válasz tomlac14 #17678 üzenetére
DSP Manager: egy egyszerű alkalmazás, amellyel be tudod állítani a telefonod és a rá csatlakoztatott füles (BT is) hangzását, bass boost, 5 sávos equalizer, virtuális terem opciókkal.
Terminal Emulator: Linux parancssori shell.Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
oliverkiss32
aktív tag
-
addikt
Ki milyen fülhallgatót használ / ajánlt a telefonhoz?
Nekem a SE telómhoz volt egy ILYEN, ami nagyon kényelmes volt, bringás sisakkal is. A Defy+-hoz kapott egy rakás sz*r. Szóval valami hasonlót keresek, ilyen kialakítással, ami kompatibilis a Motorola-val, mert ami más SE fülesem van, azzal valami miatt szarul szól (gondolom ebből kiderült, hogy zenehallgatáshoz kell). Előre is köszi!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz Dark Archon #17684 üzenetére
kompatibilis? ezt ugye nem gondoltad komolyan? amelyiknek 3.5 jack dugója van, nehéz rosszat venni.. amúgy 8000 fülhallgató van, bemész a boltba és ami nem túl olcsó és tetszik azt megveszed! ajánlom a philips-eket amúgy!
vagy egy shure-srh440! nekem bevált![ Szerkesztve ]
;]
-
addikt
válasz oliverkiss32 #17685 üzenetére
De, komolyan gondoltam. Mint említettem, a SE fülesem kifejezetten sz***ul szól erről a telefonról. S nem a füles rossz, mert SE telefonnal jól működik. Meg azt ugyan nem írtam, de nem lenne hátrány, ha headset lenne, legalább egy felvevő gombbal. Hangerőszabályzó / léptető funkcióval még jobb lenne, úgysem veszek jó darabig fülest aztán.
Ja, az általad ajánlott füles pont befér a bringasisak alá
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz oliverkiss32 #17683 üzenetére
ezert lovagolok a cm9en epsylon3 utolso kiadasa jol megy, minden csicsa nelkul
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
peter077
aktív tag
válasz oliverkiss32 #17685 üzenetére
Nem kompatibils a SE headset (!) (sőt a Nokia sem), torzít vele. Nem fülhallgatóról, hanem headsetről beszélünk.
A govenor beállításra meg ott van a kereső!
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
válasz Dark Archon #17686 üzenetére
Most vagy vegyèl motorolára kialakitott headsetet amin van mikrofon meg ilyenek vagy vegyèl mikrofon nèlkülit. A SE fülese azèrt torzìt mert az SE-re van kialakutva. Gondolom a motorolás fülhallgató sem megy normàlisan az SE-n. Szemèly szerint ès Skullcandy-t vennèk a Mediamarktba (kb 3500ft) mert nagyon jól szól ès "agyba" dugós mint a linkelt fülhallgatód. Azon nincs semmi gomb,mikrofon, az mennifog mindennel
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
peter077
aktív tag
válasz oliverkiss32 #17689 üzenetére
DroidX CPU Governors and SIO Kernel Scheduler V2.2: [link]
És a nemrég érkezőknek nagyon javaslom az 1. hsz. olvasgatását, sok felesleges kérdéstől szabadulna meg a fórum.
-
addikt
válasz oliverkiss32 #17689 üzenetére
De headset-re gondoltam Mégiscsak telefon is, nem árt tudni hívást is fogadni.
peter077: de egyébként ez hogy lehet? A 4 szegmenses jack nincs szabványosítva?
hj.jani95: nem tudom, fordítva nem próbáltam - nem az volt a célom ugye. Szóval akkor vezetékes, stereo, Motorola kompatibilis headset kell MM-be csak kipróbálni szoktam a cuccokat, ott nem vásárlok Ez meg mi ez a Skullcandy? Életemben nem hallottam róla. Ha zene, akkor Sony (-Ericsson), Panasonic, Philips. De egyik sem nagyon gyárt Motorola headsetet.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz Dark Archon #17692 üzenetére
Nem tudom miért, tapasztalat, a régi Nokia és a barátnőm SE headsetje sem műxik vele.
Esetleg javaslom a Bluetooth headseteket.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dark Archon #17692 üzenetére
ui.: úgy 10eFt körül gondoltam egyébként, az már nem lehet sz*r.
-
oliverkiss32
aktív tag
-
addikt
válasz oliverkiss32 #17695 üzenetére
Köszi, nyomoztam, a helyzet siralmas. Lecseréltem a telefonomat, mert vacak lett a SE. Ehhez meg nincs gyári normális headset... csak a sima fülhallgató marad
-
-
bepken
veterán
válasz oliverkiss32 #17683 üzenetére
ha lesz custom kernel, akkor nem csak "mutatóba" lesz JB a telefonunkunk, hanem ténylegesen is.
kissé sarkítottnak érzem ezt a hozzászólást, habár értem mire gondolsz de úgy hiszen, itt a legtöbbünk nem az "örülünk, hogy JB lesz rajta" szinten van a témával kapcsolatban....én speciel 2-3 release-t próbáltam eddig Quarx féle CMX romokból, pusztán azért, mert érdekel, hol tart a dolog. na meg persze imádom babrálni a telefont
viszont mindaddig, amíg ilyen akadások vannak benne, számomra csak egy kis játék marad a JB...apropó custom kernel! ha teszem azt sikerül és felpakolunk majd egy ICS vagy JB kernelt a telefonra, de valami elképzelhetetlen és megmagyarázhatatlan lelkiállapot következtében mégis vissza szeretnénk majd térni a jó öreg GB-re, akkor erre lesz lehetőség? más szóval: mivel ez custom kernel, itt lehetséges a downgrade, mint olyan?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
ha a headset fontos, akkor HTC-t kell venni, elég komoly kiegészitők vannak hozzá...
valaki frissitette OTA 1.7.1-re az 1.6 whiterabbit-ját? én nem mertem.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest