Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Polarstar #18764 üzenetére

    Leírom a véleményem, azt nem mondom hogy igazam van.
    Szerintem a BB az andoiddal megszűnt BB lenni, feladták azt ami egyedivé tette őket a piacon mégpedig a saját ergonomikus rendszerük. Azzal hogy léptek androidra nyilvánvalóvá tették hogy a piaci érdekek miatt feladták amit képviseltek, a megbízható, komoly üzleti készüléket. Ehelyett beálltak a sorba, a multimédiás kütyük tengerébe, ahol nem az egyszerűség, letisztultság, biztonság a fő szempont hanem az alkalmazások, játékok, közösségi média, szelfizős bohóckodás.
    Igazi siker nem az amikor megfelelsz a piaci igényeknek, hanem amikor te diktálod azokat. Az Apple ebben mai napig az első, habár Jobs halála óta szerintem folyamatosan veszítenek ebből a lendületből.

    Az én véleményem hogy a BB régen a telefonok apple-je volt és a Nokiával együtt elaludtak, elveszítették a lendületüket. Azt hitték hogy a név eladja az új készülékeket, pedig a marketing adja el. Igenis folyamatosan oda kell tolni az emberek képébe a reklámot, hogy különlegesek ha azt a készüléket veszik meg.
    Még az is jobb ha egy szűkebb vásárlói réteget céloznak meg, üzleti felhasználókat akik minőségre, egyszerűeségre és megbízhatóságra vágynak. Viszont ütik úgy a vasat hogy egyetlen cégnél sem merüljön fel hogy nem BB-t használnak.
    Ehelyett most jött egy ilyen góliát méretű öszvér készülék, amibe minden belezsúfoltak amit csak lehet.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák