Hirdetés
- Ubuntu Linux
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- [Re:] Vesztésre áll a Facebook
- Milyen routert?
- Aliexpress tapasztalatok
- Netflix
- [Re:] Teljesen elszabadult a bitcoin árfolyama
- Videó stream letöltése
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- [Re:] Lekapcsolták a darknet legnagyobb illegális piacterét
Hozzászólok Aktív témák
-
batai15
nagyúr
Fizetett hirdetés, mindjárt meg sajnáljuk őket.
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
batai15
nagyúr
Gondolom a tudjuk melyiket shopnak rosszul esik hogy a hivatalos árakkal nem tudnak versenybe szállni az olcsóbb boltokkal.
Elég sokan szóvá is teszik ezt nekik .Viktor: nem , már régen csalódtam a markában ,nem lepődtem meg alapvetően azzal a modellel hogy ismét nem sikerült a mutatvány . Mondjuk semmi köze a témához , szóval ez most lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
batai15
nagyúr
válasz
janeszgol #125 üzenetére
Lehet ,de róluk mégsem születik ilyen cikk.
Graphics , tudom te verfan vagy,de sehol sem írtam azt hogy a cikk nem a xiaomit fikazza. Azt írtam hogy a hivatalosan értékesítő cég nem tudja ez által annyiért adni a készüléket mint mások,ez pedig zavarja őket, mármint a boltot . Megint bele magyarazol hülyeséget ,huawei stb sehol nem volt említve.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
nagyúr
-
batai15
nagyúr
Akkor ezek szerint veled is egyet értek ,ebben is maximálisan. Szerintem sem jó az irány amit a cég kepvisel , ennek többször is hangot adtam,de igazából azt sikerült el érni hogy trollnak bélyegeztek . (De szép is mindenre ezt ragasztani)
Kelzsoca írása is megdöbbentő , igazából nálam ez az utolsó szög a xiaomi koporsóba .
Az a baj hogy az ár egyébként sem tükrözi a minőséget , különösen szoftveres oldalról.[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma És miért érkeznek a hivatalos csatornákba sokkal később az új termékek? Miért a Xiaomi-ra jellemző ez a jelenség a leginkább?
- [Re:] Ozone Exon F60 Origen gamer egér
- Milyen hangkártyát vegyek?
- [Re:] CES 2021: RGB-s arcmaszkot és Transformerként szétnyíló trónt prezentált a Razer
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- [Re:] Intel i3 4130 3.40Ghz Socket 1150 processzor
- [Re:] ASUS RX580 OC DUAL 4GB. Beszámítással is.
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- [Re:] MikroTik RB952Ui-5ac2nD-TC Router
- [Re:] [8th:] Szakadjon rátok az ég!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest