Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV - digitális adás
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózatokról alaposan
- Crypto Trade
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Mikrotik routerek
- Windows 7
- Asus routerek
Hozzászólok Aktív témák
-
novinyul
addikt
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Nagyjából ennyi lenne a hivatalos ára, de egyelőre nincs hír hogy kapna a bolt(ahogy a kisebb országok boltjai sem kapnak
)
Samsung S20 FE - Xiaomi MI 10T - Poco X3
-
atike
nagyúr
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
Jogos, de ha a Huaweit kilövik a képből, akkor a többiek nőni fognak (valószínűleg). Nem fog tudni akkora lenne a Xiaomi gondolom én, de komolyabb tényezővé válnak ők is. És ki tudja - ha eljutnak odáig, hogy Stop Kína - akkor simán lehetnek ők a következő lépcső...
-
Schuler888
aktív tag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Kozben rakerestem, valoban van ilyen, nem eliras
de ha nem akarod, hogy tobb hozzaszolas legyen errol, akkor ne egy kerdessel zard a kommented
de reszemrol ennyi, ma is megtudtam valamit.
Eladó Gear S3 frontier femszijak, gyari gar..
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Annyira elírás, hogy 3x is így használja 1 kommenten belül? Én is felakadtam rajta, és lehet higy tényleg van ilyen, de valljuk be, elég fura olvasni és én pl. még eddig nem is nagyon láttam ezt így leírva. Ez kb. olyan mint az a hírhedt "luk" amit az egyik tesztelő nagyon szeret használni, és azon is sokszor kiakadnak, pedig az még talán nem is annyira szembeötlő mint az "itthol"
Keelah Se'lai!
-
válasz
Viktor0610 #231 üzenetére
Végülis jah. Régen a GSM boltok ellen voltam és ez megmaradt, szívesebben rendelem a bangiról vagy bármi mint gsm bolt, pedig a gsm gyorsabb és ugyan úgy nincs gar, vagyis inkább hagyjuk.
Utoljára a band 4 volt a lurdyból jött,DE az is azért, mert előtte párom rendelt gearbestről és élőben bejött, láttam milyen vele az élet. Épp jó áron ment és éppen (!!) volt raktáron, ha nem lett volna bárhonnan jöhetett volna. Szóval érdekes dolgokon múlnak vásárlások. Most pl az A800 dashcammal szemezek, ha lenne náluk alig drágábban mint kintről akkor náluk venném, de attól tartok Kína nyert amint lesz EU raktár. Szomorú lehet ezeket olvasni a magyar xiaominek, de sajnos ez ilyen világ.Egy vagon dolog itthon xiaomi, már "elkopott" a mini porszívó is mire itthon lehetett kapni. A MI 9T és a Note 10 mire lett nálam már kb eladó sorban volt.
[ Szerkesztve ]
Poco F2 Pro - Vitara első légterelő eladó új bontatlan 2015-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Viktor0610 #260 üzenetére
MI STORE nyitási engedélyt kaptak.
A XIAOMI tájékoztatása szerint az ARENA MI STORE a beszerzéseit a „piacról” kell megoldania.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma És miért érkeznek a hivatalos csatornákba sokkal később az új termékek? Miért a Xiaomi-ra jellemző ez a jelenség a leginkább?
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szagat a kép
- [Re:] CES 2021: RGB-s arcmaszkot és Transformerként szétnyíló trónt prezentált a Razer
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- FIFA 21
- [Re:] AMD 5800x
- További aktív témák...
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
- Dell XPS 15 9570*ÚJ fedlap+ÚJ 15,6" 100%sRGB kijelző*i7 8750H/16GB/512GB /GTX 1050Ti/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy