Aktív témák

  • PitbullStyle

    tag

    Nem olvastam végig mindent (szerintem ezen a ponton ez már képtelenség, de azért olyan 800-ig még valahogy eljutottam), de egyvalamivel mindenképp egyetértek: hogy aki tegnap még családtag meg a közösség része, az most egy tolvaj meg potyautas. Valaki (nem én, egy árva topicért használom a fórumot) talán éveken keresztül segített építeni a közösséget, és most ő is el van hordva mindennek.

    Ma neveket aggasztotok rájuk. Ahogy olvastam, rangsorolva is vannak a blokkolót használók. De miért is? Ennek mi a célja? Egyszer nekiláttok majd felhasználni ezt az adatot? Ma még csak gúnynevekkel illetjük őket, holnap lejárató posztokat teszünk ki róluk, mert volt merszük feltenni egy böngésző bővítményt, rofl?

    Nekem egy halom oldal ki van szedve az adblockomból, de azok nem ilyen arrogáns passzív-agresszív módon kértek meg rá. És igen, nekem olyan oldalakon is meg van hagyva a reklám, ahol procit szív, villog, ba*zkurál minden hülyeséggel... Nem érdekel. Mert ez egy elvi kérdés. Mert ott sose úgy referáltak az emberre, mint egy "teher".

    Egyébként ott vannak a free to play játékok. Nem kell közgazdasági diploma, hogy belássuk, mire mennének ezek a játékok a 100% ingyenes felhasználók nélkül. Akkor ők most értéktelenek lennének az üzemeltetőknek? Potyautasok? Közel sem azok, ezt mind jól tudjuk.

    Nekem itt egyedül a képmutatással van bajom.

    With bones and spells I come!

Aktív témák