- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Franklin #8223 üzenetére
A rejtett számos hívásokat a legszívesebben letiltanám, de a korábbi hozzászólásomban már leírtam, miért nem teszem. Ugyanakkor az a véleményem, a cégek - mint ahogyan van is rá példa - megoldhatnák, hogy a mellékekről központon át kifutó hívásaiknak is legyen azonosítójuk.
A véleményem azért ilyen, hogy néhány korábbi hozzászólótól ellentétben én a rejtett számoktól kapok hülyét, mert a rejtett számok 99.9%-a valamilyen ügynök. Ahogy szoktam mondani, ez az ország 10 millió üzletkötő országa.
A véleményem azért ilyen szigorú, mert a munkám jelentős részét itthon végzem. TV-s egészségügyi újságíró, író vagyok. A mobil elenyészően keveset csörög ahhoz képest, mint amannyit "vezetékesen" zavarnak napközben.
Ülök a laptopnál, bele vagyok mélyedve az írásba, ám ekkor megszólal a vezetékes. Ha szerencsém van, és nincs a töltőn, a tartójában, akkor rögtön fel tudom venni. Ez a ritkább. A legtöbbször azonban az egyszer már műtött, de kiújult gerincsérvemmel kemény kínok árán átverekszem magam a szobán és felveszem. A telefon valamikor a feleségem nevén volt bejegyezve a telefonkönyvbe és hiába van azóta titkosítva vagy 6 éve, mégis hívnak és őt keresik. X. cég megbízásából, kisorsoltak, csak egy ebéddel egybekötött előadáson kell részt venni, ahol 20 000 Ft értékű ajándékot...stb. Vagy: most egy forradalmian új szűrővizsgálatra hívnak, ami 40 évvel korábban kiszűri, hogy tumorom lesz. Stb.
Na most: utóbbi azért is dühít, mert 17 év eü. újságírói gyakorlattal, nem dicsekvés, a MOK és az MTA-tól kaptam már érte díjakat, többet tudok a betegségekről, mint egy vidéki falusi háziorvos. Amellett a méhen kívüli terhességen kívül már minden bajom volt, infarktustól kezdve a krónikus autoimmun betegségig.
Következésképpen állandó és rendszeres orvosi ellenőrzések alatt állok, herótom is van tőle.
De azelőtt volt, hogy a műsorom e-mail címét és az azóta már rég megszűnt axelerós e-mail címemet is beleértve napi 10-15 spam direkt marketing levelet kapok.
Ezek annyira nem válogatnak, hogy a telt érzéki szájtól kezdve a mellnövesztésig mindent ajánlanak. Nekem...
Szóval kedvtől függően vagy egy Allah Akbar! ordítással vetek röviden véget a csevegésnek, vagy beszéltetem és a végén lelkendezek, de jó, hogy tetszett hívni, mert én meg qrvákat toborzok Dubaiba...
Magyarán szerény lehetőségeimhez mérten mindent megteszek azért, hogy megutáltassam velük a munkájukat.
Tudom, hogy ez szakmai topik, de a rejtett számok kapcsán azért fogtam ilyen hosszúra, hogy érzékeltetni tudjam azt, miért vagyok ezektől hisztis:
Néha ugyanis előfordult, hogy szombaton reggel, vagy kora délutáni szieszta időben hívtak és efölötti bosszúságomnak hangot adva az üzletkötő nő volt rezignált: ő csak a munkáját végzi, neki is meg kell élni valamiből.
Azt válaszoltam rá, hogy igen ám, csak az önök megélhetésének az ára a mi nyugalmunk, pihenésünk. (Nem mellesleg vécésnéninek is el lehet menni, csak hát ugye az üzletkötés is adminisztratív beosztás.)A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok