Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nekem is tetszik, de sajna a látogatott oldalaimból van, amit hibásan, van, amit egyántalán nem jelenít meg, így visszaraktam a 3.6-ot. Még kicsit dolgozzanak rajta és jó lesz
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
-
kingabo
őstag
válasz #31757056 #342 üzenetére
És a könyvjelzők gombot a végéről hogy tünteted el?
A könyvtárakhoz lehet valahogy ikont rendelni? 7-8 könyvtáram van...[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Dark Archon #351 üzenetére
Az oldalak fejlesztőinek kell dolgozni rajta.
-
WonderCSabo
félisten
Ne keverjük össze-vissza a dolgokat: 2 fajta HW gyorsítás van Fx4-ben (és a többi böngiben is)
- layers composition (a renderelt részeket összerakja)
- content acceleration ( a jelenlegi részt rendereli)Itt a táblázat, hogy melyik oprendszeren milyen APIt használ a két rész gyorsítására.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #360 üzenetére
Ugye figyelted, hogy a Chromeról volt szó?
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #362 üzenetére
Semmi különbséget nem látok, azonkívül hogy a 3d-s tiszta bug és összebarmolja a felületet, google mapsnél. Majd ha készen lesz a funkció rendesen, akkor lehet, hogy gyorsítani fog, egyelőre nem teszi, legalábbis nem észrevehető mértékben.
-
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a firefox 3.6.15-öt honnan tudnám leszedni? A 4 nagyon nem jön be a használtautó.hu-nál állandóan összeomlik és még egy pár oldalnál. A 3-as ilyet nem csinált.
-
KubanitoS
veterán
válasz Gabesz1019 #365 üzenetére
Érdekes, nálam semmi gond sincs a használtautók.hu-val.
Egyébként szerintem nagyon jó lett az új Firefox, főleg a helykihasználtsága tetszik, mindent igényesen el lehet rejteni, de összességében szerintem eléggé Chrome koppincs, mint ahogy írta valaki előttem. Nem mintha ez baj lenne, haladni kell a korral.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Nem megy fel akkor sem, ha beírom a configba: extensions.checkCompatibility.4.0b - false
Érdekes, hogy van olyan állítólag 4.0 kompatibilis extension ami csak ezzel a beírással megy fel, és van olyan ami csak nélküle.
Nagyon nincsenek még rendben ezek a kiterjesztések.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kingabo
őstag
Nálam semmi hackre nem volt szükség! Ráböktem a download now-ra és települt. (ettől mondjuk nálad még pont nem fog menni )
(#371) hunfatal: akkor adok képet is, ha nem hiszed el: kép. Nálam ez jelenik meg testreszabásra és csak egyben lehet bedobni az ablakba.
szerk: ja, hogy ezt a gombot kellett beledobni?! kép
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
Akkor próbáld ki így: jobb klikk link mentése, pl total commanderrel belelépsz (sima zip, csak xpi a kiterjesztése), az "install.rdf"-ben átírod a "<em:maxVersion>"-t, elmented visszacsomagolod, és ezt telepíted az ff-el.
szerk: azt raktad fel amit linkeltem? Most látom, hogy 2 is van ilyen néven... (igaz mind2 4.0.*-os)
(#374) hunfatal: már sikerült, ott az előző hsz-emben is. Nézd meg a képet, hogy nálam hol volt! Ezért nem találtam...
[ Szerkesztve ]
-
Flame_
tag
Na, én is ráfrissítettem Opera és Chrome mellé; most egy darabig biztos újra ez lesz a default. Azt egy pillanatig furcsállottam mondjuk, hogy 3.6.16-ra frissített az automatikus frissítésével, és utána csak megmutatta, hogy van ilyen, hogy FF4. Belegondolva mondjuk van benne logika. Mindegy, feltettem ~1 perc alatt.
Eddig egy zavaró dolgot találtam a véglegesben (is): csak a ctrl-k -ra ugrik a keresősávba, a ctrl-e -re többé nem. Ami elég fos ötlet, lévén az utóbbit csomó más helyen is használhatjuk (opera, windows explorer, stb.), így én speciel kissé rászoktam. There is an add-on for that, mondhatnánk, de hát kérem, ez akkoris ejnye Ennyire a panorama azért nem fontos. Pedig a bétában ezt ha jól emlékszem feedbackeltem is a csodálatos "Firefox made me sad, because: ..." felületen át, miután a kisgépem ötödszörre lassítottam szét az akaratlanul előhívott panorama-nézettel.
Mondjuk a kieget is nem egész 800 ember szedte le eddig, FF4 meg már tegnap késő délután is 1,5M-nál tartott. Ennyire kevés lenne a keyboard heavy user?
-
7
addikt
Betűproblémások, figyelem!
Elmosódott, torz betűkön elméletileg ez segít valamit: [link]
Ha mégsem segít, bocsánat, nálam nem jelentkezik a hibajelenség, így nem tudtam tesztelni.
-
Doki16
addikt
Nálam valamiért megjelenik a FRAPS FPS számlálója a jobb felső sarokban, meg ahol a webcímeket lehet beírni.
Mi lehet a gond? Win7 64bitA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
mrhitoshi
veterán
Hát kipróbáltam a chrome -t, de 5 perc után le is töröltem. Bővíthetősége egyenlő a nullával, annyiban jó, hogy gyors. Szóval tegnap le is töltöttem a firefox 4.0-t. Azt kell, hogy mondjam meggyőzött. Szép letisztúlt és gyors.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Taky
senior tag
Én csak azért nem örülök a 4-nek, ,mert +1 böngésző a gépen webfejlesztés miatt...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
gtasystem
őstag
válasz Gabesz1019 #381 üzenetére
nálam műkszik..
kipróbáltam szűrők nélkül is direkt..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
fatal`
titán
válasz mrhitoshi #382 üzenetére
"Bővíthetősége egyenlő a nullával, annyiban jó, hogy gyors."
Te miről beszélsz?
Valóban nem annyira bővíthető, mint az FF, de egyelőre a download statusbaron és a video downloadhelperen (mondjuk ezt is csak youtubehoz használtam, ahhoz meg van kieg) kívül mindenre találtam kieget.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Nekem sincs gondom sem a hasznaltauto.hu sem a hasznaltautok.hu oldallal.
Adblock szűrést nem állítottam.
Betűhibám sem volt.
Az utolsó 3.xx-es verzióban rákerestem tegnap manuálisan, és a frissítési lehetőségről történt tájékoztatás után egyből a 4.0 települt.
Nem változott semmi beállításom, azaz a lapok beállításai, sütik, kedvencek, minden maradt a régiben.Kicsit testre szabtam a kezelőfelületet, és kész.
Viszont egy bakit észrevettem:
Mivel fenn van a RealPlayer is, ezért a videó letöltésekért felelős kis ablak megjelenik, amint egy videó felett egerezem. Ez tiszta sor, így kell lennie.:DE!
Ha az egyik fülön megnyitom a Youtube oldalam, akkor az ott megjelenő videó miatt egy másik, tetszőleges - akár üres - lapon, a Youtube oldalon megjelent videó helye felett áthúzom az egeret, akkor ott is megjelenik a letöltési lehetőséget jelző ikon...
Ez az anomália mindaddig fenn áll - akárhány lap van nyitva tetszőleges tartalommal - amíg a Youtube oldalt be nem zárom...Megoldási javaslat?
Szerk: Ideiglenes megoldás, hogy a download-os ablakocskát ki X-elem, de ez csak a következő, Youtube-os lap megnyitásig működik...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
Kroni1
veterán
nekem már ez fut, nagyon faxa!
-
gtasystem
őstag
java mindenkinél működik?
nekem beállt de teljesen..
valaki már írta hogy bankoldal nem működik..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
törölt tag
Azert attol fuggetlenul, hogy a firefox papiron es a gyakorlatban is sokat javult sebessegben, google terkepben torteno navigalas kozben meg mindig nem tul rozsas a helyzet. Alant 2 videoval illusztralnam, az elson google chrome-al navigalas, a masodikban firefox4-el, es mar az elejen a terkepbe belenagyitasnal is komoly akadasokkal kuzd a fox...
-
gtasystem
őstag
válasz #31757056 #395 üzenetére
ezt nem tudom hogy csináltad.. én nem találok ilyen különbséget..
ránagyítottam ugyanoda mindkettővel talán egy hajszállal a chrome gyorsabb de nem ennyire mint a videón..mrlujoak:nálam a chrome olyan max 20 perceket bír ki törlésig minden új kiadásnál..egyszer már fent volt több napig is..
viszont ez a java gond ez probléma..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz mrlujoak #397 üzenetére
En is kettot tartok, a chrome-ot terkepre
gtasystem kiprobaltam masik gepen is, es ugy gondolom, hogy a GPU gyorsitasban kell keresni a problemat. A videot a sajat laptopomon csinaltam amiben core i3 mobil proci van, amelyben az integralt GPU elegge halovany. Masik laptopon amiben AMD Athlon II proci van es egy HD4270 felel a grafikaert, azon mindket bongeszo azonos sebesseggel navigal a terkepben, noha egy kicsivel lassabbak mint az Intel-es gepen a chrome. Lehet hogy a chrome inkabb processzorra epit mig a fox GPU-ra, ezert lehet hogy a chrome gyorsabb i3-mal mig a fox pedig AMD-vel (?)... Jo lenne tudni. Sajnos most meg tobb gepen nem tudom kiprobalni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest