Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

Nekem sincs gondom sem a hasznaltauto.hu sem a hasznaltautok.hu oldallal.
    Adblock szűrést nem állítottam.
    Betűhibám sem volt.
    Az utolsó 3.xx-es verzióban rákerestem tegnap manuálisan, és a frissítési lehetőségről történt tájékoztatás után egyből a 4.0 települt.
    Nem változott semmi beállításom, azaz a lapok beállításai, sütik, kedvencek, minden maradt a régiben.

Kicsit testre szabtam a kezelőfelületet, és kész.

Viszont egy bakit észrevettem:
    Mivel fenn van a RealPlayer is, ezért a videó letöltésekért felelős kis ablak megjelenik, amint egy videó felett egerezem. Ez tiszta sor, így kell lennie.:

DE!
    Ha az egyik fülön megnyitom a Youtube oldalam, akkor az ott megjelenő videó miatt egy másik, tetszőleges - akár üres - lapon, a Youtube oldalon megjelent videó helye felett áthúzom az egeret, akkor ott is megjelenik a letöltési lehetőséget jelző ikon...
    Ez az anomália mindaddig fenn áll - akárhány lap van nyitva tetszőleges tartalommal - amíg a Youtube oldalt be nem zárom... :)

Megoldási javaslat?

Szerk: Ideiglenes megoldás, hogy a download-os ablakocskát ki X-elem, de ez csak a következő, Youtube-os lap megnyitásig működik...

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák