Új hozzászólás Aktív témák
-
dadada
tag
Én azt szeretem az Apple imádókban, hogy szinte az összes amerikai magyar, aki szerint 1700 $ = 500 000 Ft. Ez nem baj, csak az ilyen megszólalások hogy irígység meg satöbbi..
Nézd meg az ottani árakat..
ÉS MIT KEZDJEN VELE... HA EGYSZER ITT ÉL...
-
sbazsi
veterán
Nemrég vettünk egy 5800-at ... egyszerűen használhatatlan a touchja, a programok stylushoz vannak optimalizálva
Itt most konkrétan melyik programokra gondolsz?
Nekem egyedül az Operaminivel van ilyen érzésem, de a többi rendesen működik. Pedig nincsenek kis ujjaim. És ha ez szar, akkor nem használtál Omniát. Nekem az volt előtte, na az tényleg használhatatlan volt. Pláne, hogy himbilimbi stylust kapott, amit inkább nem tettem rá, mert egyrészt gáz, másrészt a zsebben karcolhat. -
gabor85
őstag
válasz
vehement69 #43 üzenetére
Mindíg az irigységgel jössz...
-
vehement69
senior tag
na én meguntam a topik olvasását, nem is értem a végére, de annyit hadd mondjak offba, hogy elég gáz már ez a folytonos lerágott csont, ami megy az Apple topikokban, tájékozatlan, tapasztalatlan és (itt legalábbis a srác, aki pl mondta hogy haverjának van tapis telója, na pl abban is volt) irigy (ezé kapok.. én nem szeretem ezt mondani, de sokszor azt veszem észre, hogy nem mások villognak, hanem azoknak, akiknek nincs pl iPhone-juk/akármilyük, azokban spontán alakul ki ilyen kisebbségi komplexus..) emberkék dobálóznak olyan dolgokkal, amik 600x ki lettek tárgyalva, de égessétek csak magatokat, informatikailag tájékozott fórumtársak... azt hiszem lassan már a PH! lapcsaládot sem értelmes dolog olvasni, legalábbis a fórumot biztosan nem
korhatárhoz, vagy nemistommihez kéne kötni a reget..
-
Integra
titán
ez a cikk egy jó nagy marketing bullshit, semmi több.
mármint az eredeti ft-s.. -
Hogy lehet háromnegyed 10-kor is ilyen sötét? Ilyennel érvelni, hogy az első generáció nem tud? Dehogynem tud, azért jött ki rá a 3.0-ás frissítés. Az iPhone-ok amúgy is ingyenesen frissíthetőek (vö. iPod Touch).
A 9210-es (vagy bármely más S80-as, S60-as) Nokia se tud a böngészőben szöveget kijelölni és másolni. Érdekes módon ez is sikerült az Apple-nek.
Az egyetlen igazi dolog, amivel jogosan lehet őket támadni, az a brutális, idióta szűrés az App Store körül (lásd Google Voice, legújabban).
-
Hebry
senior tag
Szerintem ez a méret már nem használható, arra, amire kitalálták.
-
vtechun
veterán
ha az akksija bírja egy hétig, akkor azt mondom jó
-
Dany007
veterán
válasz
ecology_83 #29 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy itthon került 130-ba. Ottkin olyan 30-50 körül volt előfizuval...
Az az itteniek mocsoksága, hogy a t mobilnál 12 ezres havi részlet van 2 éven át... -
ecology_83
tag
Sziasztok!
Az iphone első modellje azért tud "keveset", hogy később legyen mit fejleszteni rajta. Ergo több bevételt nyernek, mivel az első amikor kijött, akkor kb 130 volt az ára, mára már 50ért hozzá lehet jutni. Így alakul a 3G-sel és a GS-sel is. Szépen végigjárják az összes lépcsőfokot, hogy minél több pénzt zsebelhessenek be. Mindig kicsit változtatnak rajta minimális költséggel és maximális áron tudják eladni. Ezért is halad most szépen lassan a hardware piac. Nincs eget rengető újdonság....
Hogy ne legyen off: Sztem ez egy nagy baromság amit most akarnak készíteni. Ki fogja ezt magával vinni, de komolyan?Rákönyöklök és helló a kijelzőnek...
Nem utálom az apple-t, csak mint azt előttem is írták, hogy a buta amcsiknak készítik a csilli-villi termékeket. Buherálni sem lehet, pedig a magyarok szereti azt csinálniTudása elég gyér, de vedd meg, mert most ez menő.
Kudarc lesz, mint amik jönnek ki mostanában, mert jön rá a nép szépen lassan, h ezek nélkül is tud élni...Köszönöm, hogy olvastatok
-
Alex91
félisten
Van mar benne copy paste. Es az IT iparban mi van kesz? Ahhoz kepest, ahogy elinditottak, rovid ido alatt szepen felfejlesztettek. Egy zart rendszer volt, nem telepitheto kulon programokkal. (Magyaran egy szimpla iPod, amivel lehet telozni, meg par netes dolgot muvelni.) Aztan megnyitottak az AppStore-t, es rovid ido alatt fel is toltottek. Mara mar szinte egy svajci bicska. Persze, sok tekintetben volt nala jobb, sok tekintetben van nala jobb, es biztos, hogy sok tekintetben lesz nala jobb keszulek is. De lesz, akinek pont ez lesz a legjobb
.
-
Dany007
veterán
Ez tény. Én magam is tudnám sorolni a hibáit, legalább 3 oldalon át! Sőt, egy régi cikkemben meg is tettem
De nekem mégsem ez volt benne a lényeg.
Ahogy a fenti hsz-ben is van, az Applenek nulla telefon tapasztalata volt. Ez látszik is sajnos.
De mégis, alkotott egy olyat, amit előtte senki sem, és amit utána a nagy gyártók tényleg kénytelenek voltak lemásolni, mert arra volt igény. -
gabor85
őstag
Jól tudod hogy nem ezt mondtam
Eddig nekem teccett.
De ha már újdonság akkor legyen kész. Nőt se hagyunk félbe nem igaz? Hát akkor rakjon bele copy paste megoldást, bővíthetőséget, stb... és akkor mindenki ilyennel rohangál majd.Kellenek az újdonságok, de az legyen kidolgozva, és megvalósítva teljes mértékben.
-
Alex91
félisten
Nem. Hanem ok ugy gondoltak, hogy szakitanak az eddig megszokottal, es csinalnak valami mast. Es ez sokak szemeben jobb lett, mint ami eddig volt.
Egy olyan ceg, amelyik elotte sose csinalt mobiltelefont, semmi mobilos tapasztalattal, piacismerettel stb. letrehozott valamit, amit aztan a tobbi, mar regota az iparban levo gyarto kenytelen masolni...Amugy ha tenyleg lesz valami ilyan tablemac, akkor valoszinuleg itt is lesz valami plusz, amivel el tudjak majd adni. Egyebkent az Apple is tud mellenyulni. Mondjuk anno ilyev volt a Newton project. Nem volt technikailag se tokeletes, es draga is volt, es igazan igeny se volt ra. Aztan par ev mulva ugyanezzel az otlettel a Palm betort a piacra
. (Egyebkent ez a iPhone/iPod Touch/esetleges TableMac a Newton reinkarnaciojanak is tekintheto.)
-
moma
őstag
válasz
Major Major #12 üzenetére
hát igen ez jogos. hibába lesz csilli-villi mindentudó, valószínűleg a kindle-ön jobb az olvasás
-
gabor85
őstag
Csak akkor terjedhet el valami, akármi, bármi, ha arra széles körben igény van!
Vagy ha úgy állítják be hogy "szükségünk van rá"
haver most vett tapis samsungot, és odavan mint állat, állandóan azt buzerja.
és mivel kis csapatunkban ő az első tapis-fecske, hát mindenki jól a csodájára jár. -
Dany007
veterán
"Mai napig nem ertem minek telefonba touch."
Mert jobb. Ha megszokja az ember, akkor könnyebb is.
A céges telefonon, a mai napig rendszeresen a képernyőt nyomogatom pár másodpercig mire rájövök, hogy hoppá...
Mindig is utáltam, hogy 4x kell lenyomni a 3-ast, hogy előhozzam az Á betűt... Vagy nemtom melyik szám az... mind1.
"A telefon mint a neve is mondja nem fenykepezesre talaltak ki....."Ezt pont te mondod, akinek a multi tasking létszükséglet egy _telefonban_ ?
"Mert a "sok" embernek tapizos telefon kellet......."
Itt a lényeg! Ott a pont. Ha az embereknek nem lenne rá igényük, akkor még a mai napig is az Apple lenne az egyetlen, aki touchscreenes telefonokat gyárt! De tudjuk, hogy ez már régóta nem így van!
Csak akkor terjedhet el valami, akármi, bármi, ha arra széles körben igény van! -
Dany007
veterán
Ez igaz. De engem pont ez fogott meg.
Előtte 5110 es nokiám volt asszemMeg 3200... Nemigazán érdekelt. Aztán amikor beszartak, gondoltam, hogy most veszek egy olyat, ami tényleg teccik. És ez megteccett. Nem villogni, hanem mert teccett. Igen a Touchscreen. Az UI. Más nem. Ennyi én ezért vettem.
Ha azt vesszük alapcélra, telefonálásra, egy használt 5000Ft.-os készülék is bőven elég.
Nincs szükségem 3G-re, se PDF olvasóra, se szövegszerkesztőre, se wifire semmi ilyesmire... Azért vettem mert teccett. -
ntomka
nagyúr
"Mai napig nem ertem minek telefonba touch."
"Ja, de nincs multitasking amit mar mas olcso telefon mar regota tud."
Nekem samsung s5230 van most, és meg vagyok vele elégedve, bejött a touch. Multitouch szükségét nem érzem egyáltalán, max nagyítás/kicsinyítés esetén jönne jól. És ez a készülék egy iphone-hoz képest, elvileg gagyi telefon, mégis tudja a multitaskingot, vagyis olyasmit (igaz, nem oprendszeres, de legalább a java-t tudja párhuzamosan futtatni, ami ebben az árkategóriában haladás). Szóval ízlések és pofonok, ugyebár..."Amit az Apple tud az a marketing bulsit nyomasa."
Maximálisan egyetértek. -
negyedes
addikt
gyszerűen használhatatlan a touchja, a programok stylushoz vannak optimalizálva... egy fos...
Mai napig nem ertem minek telefonba touch.
amikor szerencsétlen nagybátyám a Nokia N71-esével vagizott, milyen jó képeket csinál stb... Azt amikor a nagyításnál bedobta a "loading..." képernyőt, akkor hozzávágtam, hogy vigye innen ezt a szart...
A telefon mint a neve is mondja nem fenykepezesre talaltak ki.....
Na nem azért mert ők találták fel a touchscreen, hanem azért, mert ők alkalmazták először a világon sorozatban gyártott mobiltelefonban!
Ismet nem ertem minek........
utána szépen az összes gyártó "lemásolta" az ötletet
Mert a "sok" embernek tapizos telefon kellet.......
Márpedig én már több, mint 2 éve használom az iPhone-t és tölteni egyetlen egyszer se kellett neki! Se képeknél, se programnál se semminél...
Ja, de nincs multitasking amit mar mas olcso telefon mar regota tud.Amit az Apple tud az a marketing bulsit nyomasa.
-
ntomka
nagyúr
Amiket leírtál (multitouch, gyors fw), azokon kívül mi jó van az iphone-ban? Mert szerintem semmi más. Igaza van az előtted szólóknak: az apple csak csili-vili cuccokat gyárt az USA-beli elbutult, designra éhes embereknek, akik villogni vesznek készüléket, nem használni. Talán igazi, átütő sikert ezért nem értek el eddig az EU-ban a cuccai (itt minden almás cuccra gondolok).
És a cikkben lévő micsodában mi a forradalmi? Mert nekem nem igazán jött le. Csak egy közepes méretű érintős multimédia valamit látok, ami azt fogja tudni, amit pl egy sima telefon is tud ma már: dokumentum, film, zene, internet. Ezen kívül ezt zsebre sem lehet vágni. Nagyszerű alma, tudtok valamit. De a sok, már említett design éhes emberke ezt is tuti megveszi. Marketing rulez...
-
Dany007
veterán
Igen forradalmat
Nem csak Touchscreenben, hanem Multi-Touchscreenben olyat, amit még a mai érintős telefonok se tudnak. A legtöbben sima touchscreen van, aminek a használata mocsok szar. Nemrég vettünk egy 5800-at 70 rongyért, hát azt hittem a falhoz vágom. Hiába 3G anyámkínja mindent tud, de egyszerűen használhatatlan a touchja, a programok stylushoz vannak optimalizálva... egy fos...
Szal ezek után a Copypaste a legkisebb problémám. 8Gb memória meg bőven elég egy telefonba! Mert soka összekeverik az iPhonet egy PDA-val.De hagyjuk a screent. Mert az UI is forradalmi volt. Nembeszélve az OS-ről. Mert bizony nem láttam még telefont, se élben, se tesztekben, ahol ne lett volna töltés / loading! Márpedig én már több, mint 2 éve használom az iPhone-t és tölteni egyetlen egyszer se kellett neki! Se képeknél, se programnál se semminél...
Ennek a jelentőségére akkor jöttem rá (amit szerintem nem is kéne bizonygatni), amikor szerencsétlen nagybátyám a Nokia N71-esével vagizott, milyen jó képeket csinál stb... Azt amikor a nagyításnál bedobta a "loading..." képernyőt, akkor hozzávágtam, hogy vigye innen ezt a szart...Btw. amiben nem lehet vitázni, az a Touchscreen. Abban tényleg az Apple a spanyol viasz. Na nem azért mert ők találták fel a touchscreen, hanem azért, mert ők alkalmazták először a világon sorozatban gyártott mobiltelefonban! És meg lehet nézni, utána szépen az összes gyártó "lemásolta" az ötletet. A samsungtól az Lg-n át a Nokiáig... 2 év elteltével már mindegyik gyártó tele van touchscreenes telefonokkal. Előtte egyetlen egy se volt. Akkor mi ez ha nem forradalom
Piciben persze.
A cikkhez annyit, hogy jónak ígérkezik a cucc, de ideje lett volna a "papír" LCD-t használni. És kigörgethetőre megcsinálni az egészet. Mert egy 10 colos "lapos monitorral" nem túl kényelmes mászkálni...
-
Major Major
senior tag
„Ha a Kindle egy fekete-fehér, elavult tévé, akkor ez egy színes, lapos képernyős modell lesz” – nyilatkozta a gazdasági lapnak név nélkül az egyik kiadó vezetője.
na ez se tudja mire való az e-ink. még szerencse, hogy kiadót vezet, így sok kárt nem tud tenni
-
jerry311
nagyúr
Szubjektív dolog, hogy az első generációs iPhone legfeljebb kiegészítő programmal tudott Copy-Paste-et?
Szubjektív, hogy nem volt bővíthető a tárhelye és még mindig nem az?
Szubjektív, hogy nem volt benne MMS funkció és még mindig nincs?
Szubjektív, hogy nincs rajta kamera?Ez csupa teljesen objektív dolog, amit egy hasonló árkategóriájú telefon tud, sőt olcsóbbak is.
Nincs se szubjektivitás, se butaság, csak a valóság.
Persze lehet reménykedni, hogy egy ilyen média lejátszó talán jobban sikerül nekik, mégis csak több tapasztalatuk van benne, mint a telefon készítésben. -
erdoke
titán
Azért sanszos, hogy nem lesz memóriakártya foglalat, és az tényleg gáz lehet egy multimédiára kihegyezett kütyüben, ami az USB háttértár üzemmódot sem ismeri gyárilag. Persze várjuk meg, és nem is ez lesz agy egyetlen hasonló eszköz, csak ez kapja a legnagyobb hírverést. Egyelőre, amíg a Wintel gépezet be nem indul.
-
David75
őstag
Szerintem túl drága lesz és nem vált majd ki egy laptopot.
jerry311: Buta troll vagy...
-
jerry311
nagyúr
Olyan forradalmat, mint az az iPhone, ami csak az érintőképernyőben különbözött egy kavicstól?
Ezen már lesz Copy-Paste?
Esetleg egy MicroSD foglalat?
Egyéb hasznos tulajdonságok, amik benne vannak más médialejátszókban? -
törölt tag
Most már kezdek kíváncsi lenni, mert a prohardveres hírben tablet PC-ként írtak róla, ez alapján viszont egy full extrás PVP-nek tűnik.
-
plus44
veterán
Tetszik az ötlet.
-
bambano
titán
már a prohardveren is kitárgyaltuk, hogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
it A Financial Times szerint egy nagyobb méretű iPod touch lesz az új csoda, illetve a rég halottnak hitt albumértékesítés feltámasztása. Bejelentés szeptemberben.
- Autós topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűnyíró topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Billentyűzetek
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest