Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Divinity: Designban pont fura nekem a felső részen többféle típusú színű felirat, kifejezetten bénának látom (UI-re relatív kényes vagyok, mégha csak egyszerűbb hmi-ket is szoktam készíteni). Egyébként pl ikonban egységesebbek jellemzően ioses appok (droidon elég kevés aminek még kilóg az ikonja, de néha akad ilyen). A felület... abban mindegyik téren volt nagyobb szórás, nem tudok relációs jelet kitenni.

    Abban viszont tudok, hogy hasonló vagy azonos appok milyen funkcionalitással működnek. Néha kicsit, néha nagyon zavaró egyes dolgok hiánya iosen.

    Fizetésnél engem csak a simple szopatott, a gpay/wallettel nem volt gondom, céges almán meg nem használtam.

    GHome esetén a lámpák piszok gyorsan mennek (alig 1 másodperc alatt látom az aktuális állapotot), a klíma nincs kint gombon, mert asszisztenssel utasítom (pl turn on the airconditioner on corridor for 1 hour) - így van időzített kikapcs opció is, fűtésnél főként úgy használom (hűtésnél meg csak a hőmérsékleten változtatok, ugyanígy).
    Mondjuk ha a homekit ugyanezt a klímát gyorsabban le tudja kérdezni, az fasza.

    GHome egész élhető, de a kapcsolgatáson, bevásárlólistán, jegyzeten, appok nyitásán (vezetés) túl kislányom szórakoztatása még a napi feladata (éppen mikor mivel szórakozunk, a kiterjesztett valóságos állatoktól, daloktól a 'did you fart'-ig van egy csomó szórakoztató dolog is benne.

    Autós topikban többször felmerül az AA/CP, és eszköz és autó függő is ahogy elnézem, bár legtöbben az elsőre teszik az ikszet akik mindkettőt használták. (CP nálam sajna kimaradt, nem tudtam még tesztelni.)

    bbendre:
    Faceid nem biometrikus azonosítás a pixelen ha jól tudom (enyémen legalábbis), így jóhogy nem fogadják el az appok. Ebben az apple sokkal erősebb, bár inkább a kis lukat választom a kijelző tetején ujjlenyomattal.

    "Egy csomó funkció benne van az IOS appokben ami nincs benne az Androidos verzóban."
    Elég példát tudnék fordítva. Privát dolgokra sokat nem használtam a szifont, max a privát cuccok egy részét (főként autós, navis, zenés cuccok) használtam a szifonon is.
    És mindig az a válasz, hogy rendszerkorlátozások miatt. Nem tudok egyedi üzenetekkel válaszolni garminnal, nincsenek benne gpmapsban azok a funkciók, nincs (régebben volt több különbség) egy csomó kapcsoló és opció spotifyban(közben spotifyból kilúgoztak egy csomó dolgot, azóta hasonlóan állhatnak). opera és fényévekkel el volt maradva ios-en, stb stb. Plusz baromi lassú az appstore (azonos appot azonos kategóriás telón felrakva), és a keresés és értékelések is, khm, kevésbé hasznosak.
    G Chat és a Meets nem ugyanaz.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák