Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Windows 11
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- 3,2 tonnát is elrepít az új teherdrón
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én azt hittem, hogy csak nálunk kell mindenből adózni. Bár az eBayes talán még jogos...
-
hemaka
nagyúr
Nálunk nem lesz ez? Úgyis kevés adót fizetünk.
-
félisten
Wow adó
Nálunk tuti lesz...."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Alchemist
addikt
Ha megadóztanák a tévénézést, az lenne a hírAdó
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
azbest
félisten
Ezek után még fel meri róni valaki a játékosoknak, ha nem tudják megkülönböztetni a valós életet a virtuálistól?
De akkor már úgy lenne korrekt, hogy az adóbehajtók is a virtuális világban jönnek érte Aki pedig kiiktatja az adóbehajtókat a virtuális zsoldosokkal kelljen hogy szembenézzen -
törölt tag
Érdekes, pedig az EULA mondja ki, hogy a virtuális javaknak nincs pénzben kifejezhető értékük, ezáltal nem adóalap. Viszont ha az állam meg akarja adóztatni, akkor ezzel azt mondja ki, hogy a virtuális világok a valóságnak egy kiterjesztése. Továbbá ha én adót fizetek egy virtuális világban, akkor elvárható hogy pl. egy ott elkövetett bűncselekmény esetén a rendőrség fellépjen a védelmemben.
-
Morden24
nagyúr
Ha valaki valós pénzbeli jövedelmet tud szerezni virtuális cuccok adásvételével, abban az esetben én ezt tökéletesen reálisnak érzem.
Sectumsempra - For Enemies
-
strike-force
őstag
kiegészíteném a cikk első mondatát, mert 3 dolog biztos az életben az ott felsoroltakkal együtt. a harmadik:
-a tehénsz4r mindig a lapjára esik!!!R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Fáraó
őstag
Ezek az adóellenőrök mindenütt ott vannak.
Nem csodálkoznék, ha egy-két nyomozó kollegának be kellene épülni az "aranybányászok" klánjában, és munkaidőben, WoW környezetben, nyomozni az egyének után.VIGYORRRGAZMUS.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kamera gar
- Ps5 Lemezes
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest