Hirdetés

Keresés
 • X Factor

  PH! addikt

  Nem kekeckedés képpen, de szerinted ez normális dolog, hogy ezt kell csinálni?

  Igen, amennyiben nem otthon netflixre, meg játékra pörög a gép, hanem vállalati környezetben, vállalati felhasználás szintjén, pláne ha fejlesztenek.

  Eleve a helyi IT, ált virtuális környezetben, de legalább szeparáltan ezeket automatizálva teszteli h. a primary munkához használt toolok és assetek megfelelően műkődnek és utána mehet a deploy. Ráadásul az egész automatizálható.

  No offense de én, úgy látom h. tipikusan hozzátok a kis magyar kkv klisét, ahol a helyi józsi, ne adj isten a user maga feltolta az általad emlÍtett w10pro-t a laposokra, aztán ti meg fejleszetetek, aztán mivel üzemeltetés nincs, vagy ezt csak valaki hobbiból mellékvágányon viszi, marad a sirás, meg szar a rendszer.

  Egyébként elolvasva a további hozzászólásaidat, W10 Enterprise?

  [ Szerkesztve ]

  I was there the day that Horus fell

 • X Factor

  PH! addikt

  Oks, pont most olvastam végig az egészet. Ez esetben sok sikert a növekedéshéz :R

  UI.: Azért te is ügyesen csinálod, mert ha arról van szó h. vállalti környezetben pénz termelő módban szükség van IT-ra, akár külsős arc-ra, aki 1-2 hét alatt összerakja az alapokat, akkor még sem vállalatként műkődtök, hanem egyének közösen dolgozgatnak aztán alakul. Ellenben ha jönnek a hibák, akkor egyből milyen az már h. áll a meló és szar az egész. :D

  [ Szerkesztve ]

  I was there the day that Horus fell

 • X Factor

  PH! addikt

  Azért ez erősen függ a cég profiljától, mindennek megvan a maga helye. Én főleg játékfejlesztés és ahhoz köthető egyéb területen üzemeltetek, ott dominál a windows, ellenben az on premise GIT-et linux alatt viszem, a JIRA-t is linux szolgálja ki, külsős web szerverek is szintúgy és még sorolhatnám hosszasan. VFX részlegen pont az átállást vizslatom centos-re, mert bár a render node-k winnel vannak szerelve, lévén az infra nagy hányada az, és rajtam kivul igy mas is boldoul rajta, de wddm2.0 óta bukjuk a vram 20%-at, cuda RT renderek alatt.

  Szóval én alapvetően úgy látom, h. legyen az MS vagy vmilyen linux distro minden tök jól teljesÍt a maga területén, a gond ott kezdődik amikor, nincs pénz IT-ra, vagy éppen sajnálják, illetve amikor valaki vallási alapon akarja az egyik rendszert olyan környezethen erőltetni,ahol a másikra már 20 éve megvannak a best practice eljárások.

  I was there the day that Horus fell