- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika
aktív tag
-
attila9988
őstag
[I]"csak akkor érdemes, ha totál rendszertelenül dolgozol a gépen és nincs egy olyan alkalmazás, amit minden nap ugyanakkor futtatsz"
még akkor sem.[/I]
Dehogynem. Mióta kikapcsoltam, sokkal kényelmesebb dolgozni a géppel, mert nem töltöget, hanem azokkal a feladatokkal foglalkozik, amit tőlem kapott. Tudom tudom, ELVILEG alacsony prioritással dolgozik a superfetch, és szintén csak elvileg, ha felhasználó álltal indított programok használják a merevlemezt, akkor nem töltöget, DE nem ezt tapasztalom. Amikor elindítok egy egy programot, és dolgozni szeretnék vele, és pl dvd -t írok a háttérben, akkor igenis észrevehető hogy e miatt nem nagyon zavartatja magát a vista, és elkezdi berántani a szerinte fontos programokat. Igaz hogy közben nem lehet normálisan megírni a lemezt, és lassabban fut a program ami NEKEM fontos. Én vagyok a felhasználó, és igenis elvárom hogy az álltalam indított programokkal foglalkozzon a rendszer, mert inkább kivárom az egy vagy két másodpercet amit esetleg egy egy program indításánál megspórolna nekem a superfetch, minthogy ott görcsöljön amikor nekem kell a gép teljesítménye.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest