Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz adalbert1 #5882 üzenetére

    én innen rendletem [link]
    edigitalt én is néztem ,Túl azon , amit írtál, kb 15k különbség van az árban is..
    csütörtökön adtam le a rendelést, pénteken küldték a mailt délután hogy a GLS-nek átadták csomagot a következő munkanapon fogják hozni Ez most pünkösd miatt majd kedd lesz. Rákerestem itt a topicban is erre a webáruhazba, rosszat itt sem irtak rola, arukeresőn se nagyon olvasni róluk negatív észrevételt.
    kiváncsian várom főleg azt hogy tényleg gyári garancia lesz e vele , ahogy írják és milyen tartozékokkal érkezik ( elvileg ez is "minden gyári tartozék" lesz) hét elején vettem egy huawei mate20 lite -ot (firstphone) ( netes rendelés volt bolti átvétellel, helyben) de egyik nap átvettem, másnap már vittem is vissza Nem az én világom az a telefon... Tul régota már csak LG volt a kezemben ( G2, G4) :-) A FirstPhone javára szóljon itt, hogy korrektül azonnal kp-ban vissza is adták a boltban az árát. nem sz@rakodtak, akadékoskodtak .
    Egyébként már volt olyan LG telefonom aminek bolti garanciája volt nem gyári de amikor problémám volt vele, felhívtam az LG váci uti szervizét és minden további nélkül garanciában javították csak olyan számla kellett hozzá amin rajta volt az IMEI száma is. Az eljuttatás költsége engem terhelt, de vissza már ők küldték ingyé.. és nagyon gyorsan készen voltak vele Ez pozitív hozzáállás az LG részéről, ha még most is így kezelik a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák