Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Sziasztok, valaki vásárolt V30-at az alzától? Ez gariztatható a hazai LG-nél, ha lenne valami vele? Igaz, most az edigitalnál is csak 110k, de náluk nem szívesen költenék pénzt, az eddigi tapasztalataim alapján az alza sokkal szimpatikusabb cég.

    Samsung oled panelja után milyen a kijelző (megnézném, de kb. sehol sem láttam kiállítva)? Egy Galaxy A8-ról váltanék, annak nagyon nem vagyok megelégedve a kamerájával (azon kívül amúgy kb. minden tetszik benne), egy S7 után botrányos - ha jól olvastam a V30 tud OIS-t, így az A8-nál úgy gondolom, hogy jobb lenne.
    Van valaki, aki használt S szériát is, és utána/előtte V30-at? Mi a véleményetek a kamerájáról, ha az S szériához hasonlítjátok?

    Akinek tört a kijelzője, az használt valamilyen tokot? Egy Spiegen Rugged Armor-t vennék mellé, azzal az S7-en is jó tapasztalataim voltak.
    Ahogy olvasom a topicban, a fólia kérdésre itt sincs igazán jó megoldás, aki fólia nélkül használja, annak mennyire karcolódik (gondolom annyira, mint a többi GG készülék, ez amúgy szerintem bosszantó, simán zsebben hordva nekem az S7 és A8 is rengeteg kisebb karcot összeszedett, pedig semmi nem volt melletük, és a zsebem sincs tele homokkal :) )?

Új hozzászólás Aktív témák