Új hozzászólás Aktív témák

  • V@ns

    aktív tag

    Bocsánat Helltak, nem válaszként ment hanem új hsz-ként. :DDD :DD :W

    Én imádom a Honor 8-at, szanaszét olvastam a netet és az akkori telefonokat, ez nagyon betalált. Huawei nem csinált és nem is fog ilyen jót csinálni többet szvsz.
    Ami elkezdett zavarni, az a hibrid SIM tálca, de nagyon. Céges telefonom is van, rühellek két telefonnal járni, de szeretném kihasználni a nagy microSD-t, és mindig felhúzom magam ezen. :K Volt, hogy cserélgettem, két SIM, egy sim és microSD, de zavar a dolog. Viszont über nagy pirospont a dual active miatt!
    Épp a P20 hír topikjában megy nagy cívódás (már tele a t.köm vele, értelmetlen amit művelnek), szerintem sem annak, de még a H8-nak sincs semmi szégyenkezni valója kamera fronton. Lehet itt számokkal dobálózni, de ez az én telefonom, és amit magamnak fotózok az tetszik, király. Néha napján akad olyan kép is, amit netre kirakok, tényleg jól működik. Az etalonnak tartott Lumia 930 telefonomat nem lehet überelni, ugyanakkor tök más világ a kettő. Ez a rengeteg szoftveres nyalánkság amiről beszéltünk is, a széles tartományok, a magas záridő, mindenféle kamera mód nekem nagyon betalált. FM rádió hiánya kicsit fáj, de az nem szempont.
    Meglepett a View 10 és V30 üzemidő tapasztalat, azt hittem, hogy össze vissza megeszi reggelire a Honor az LG-t. A QuickCharge világában 2018-ban amúgy ez az akksi dolog, miben mekkora, kicsit fölösleges szerintem. Persze, legyen valami minimum, de nah, tényleg. 30 perc alatt 50%.
    LG Ui nekem bejön, bár csak nyomogattam egy G5-öt, de pofás szerintem. Az EMUI-nál kezdem nehezen viselni, hogy minden sz.rt bezár úgy, hogy whitelist és lakat van az appon, mégis újra kell indulnia és betöltenie. Ettől függetlenül tök hibátlan.

    Megmondom őszintén, hogy még nem néztem utána, de ha van olyan V30, ami dualsim, és nem hibrid tálcás, netán tanítható infrája, akkor holnap megyek megvenni. :D :R
    Vagy holnap után, mert közös kassza van, if you know what I mean.... :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák