Új hozzászólás Aktív témák

  • E2E4

    aktív tag

    Felhívás!

    A FÜLhallgató topic-ban tett látogatásom alatt, felvetődött egy közösségi vak teszt lehetősége, melynek szándéka objektív képet kapni a V10 Hi-Fi üzemmódjáról. (Hogy tényleg hallani -e a különbséget, vagy csak az egész placebo.)

    Jómagam felajánlottam ehhez a V10-esemet, de szükséges még másik V10 tulaj is, aki kész felajánlani a teszt idejére a V10-esét. (Persze mindketten a közelben maradnák, hogy vissza is kapjuk a készülékeinket. :P )

    Az azonos feltételek biztosítása miatt, legyen mindkettő V10-en:
    a.) PowerAmp zenelejátszó a 703-as alpha kiegészítővel;
    b.) azonos hangfájl (amit ajánlanék a tesztelőknek, az a FLAC: CD illetve vynil rip, 16 illetve 24 bit bitmélységgel) de felőlem lehet más is, több zenei stílusban, amit a tesztelő ismer és szeret, s amit kér;
    c.) A high-gain kipróbálása is lehetséges, amihez szükséges 2 db azonos L-Extender illetve az átkapcsoláshoz egy impedancia illesztő. (Véletlenül 3 db L-Extendert rendeltem, amiből 2 db azonos, aranyozott csatlakozós, s persze van impedancia illesztőm is) - Tehát ezeket én biztosítani tudom;
    d.) Ugyanaz a fej/vagy fülhallgató. (Praktikusan a tesztelő hozza magával a saját, hőn szeretett hangkeltő eszközét.) Minél több tesztelő lesz, annál több fej/fülhallgató kerülhet képbe.

    Egy ilyen teszt végre pontot tehet az elméleti szakmai értekezések végére, valamint hiteles képet adhatna a valódi hangminőségről.

    Számunkra pedig lehet egy olyan hozadéka is, hogy különböző fej/fülhallgatók V10-es hangzásáról is kaphatnánk egy tiszta képet.

    Aki kedvet érez ehhez, kérem jelezze felém - praktikusan privátban.

    A Hi-Fi szerető Topikgazda ;)

    [ Szerkesztve ]

    SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)

Új hozzászólás Aktív témák