Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    válasz 5-htp #2024 üzenetére

    (#2024) 5-htp

    A Root rendszergazdai jog, és vannak, olyan alkalmazások melyek, a rendszergazdai jogokat kérnek. Az Alap alkalmazások azok melyek a telefonon fent vannak,ezeket lehet módosítani de csak ROOT joggal. Azonkívül a GooglePlayből lehet letölteni alkalmazásokat,ingyenes, és fizetős verziót is. Ezeket lehet módósitani de csak ROOT joggal. Igen meg ahogy a sarkanyolo2 fórumtárs írja, meg ezzel tudsz recoveryt, is használni tudjál. Tudjál feltenni custom ROM-okat stb.

    Ezt is érdemes elolvasnotok, aggleány nagyon szépen kifejti. Android kezdőknek

    Mi okoz garanciavesztést és mi nem?
    A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik. Amennyiben vissza szeretnék vinni a készüléket a szolgáltatóhoz, fontos visszaállítani mindent az eredeti állapotba (Recovery, ROM, partíció kiosztás).
    A rootolás, akár a gyári rom rootolása is garanciavesztéssel jár abban az esetben, ha valaki így viszi vissza a készüléket! A custom romok, custom recovery-k, és custom firmware-ek használata szintén!
    Természetesen a garanciavesztés kiterjed a garancialevél többi pontjára is: szóval ne szedjétek szét a készüléket "megjavítani", mert abból jó nem származik!
    A készülékre a magentás szolgáltató 2 év teljes körű garanciát, még kiegészítőkre pedig egy év szintén teljes körű garanciát vállal. Ők nem javítanak, de bevizsgálás történik a hivatalos partnerüknél, akik javítást is végrehajthatnak.
    A készülékre érvényes a webshopos vásárlás esetén a 8 napos elállási lehetőség (előfizetésnél természetesen) illetve a 3 napos a személyes vásárlásnál. Erről bővebben ebben a topikban érdemes kérdezősködni. Ott a szolgáltató emberei is, illetve az ilyen ügyekben már tapasztalt felhasználók várják az ezzel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket!

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák