Új hozzászólás Aktív témák

  • oba

    addikt

    válasz #86973952 #31371 üzenetére

    A legnagyobb tisztelettel, de szerintem egyáltalán nincs túlpörögve a dolog. Egyértelmű tervezési hiba, konkrétan szaunát játszik a telefon belseje. Az is lehet, hogy a snapi808 ekkora hulladék, nem tudni. Akinek eddig nem jött elő a bootloop/beégés az azért van, mert nem használja intenzíven vagy nem használja hosszabb ideig intenzíven a telefonját. Nekem az utóbbi időben 10-15 perc facebook/instagram böngészés után is FORRÓ volt a telefon, úgy hogy már volt benne alaplap csere bootloop miatt. A fényerőt 30% körül tartottam mindig, nem volt auto. Töltés közben pedig rántottát lehetett volna sütni a kijelzőn, lezárt állapotban is!

    Nyilván nem fogok itt százalékokról beszélni mert nincs ilyen adat, de elég tényleg visszaolvasni pár hónapnyi hsz -t itt és látni lehet mennyi embernek volt vele problémája. Lefogadom, hogy sokan észre sem veszik a szürke hátteres ikon beégést, mert a fenti felhasználói csoportba tartoznak és eltűnik nekik amint lehűl a készülék. A bootloop is később jön nekik elő mert később fog valamit szétbarmolni a nagy hő belül.

    Ezzel együtt tényleg jó telefon, a kamera fasza, a kijelző szép (amíg be nem ég), gyors a telefon, nem laggol, ilyen téren nincs rá panasz. De a fenti hibákat figyelembe véve és azt, hogy nem egyedi esetről van szó, én nem tudnám ajánlani a G4 -et. Számomra is nagy csalódás volt a G4... pedig nagyon akartam szeretni mert a G2 -met imádtam (annak ellenére, hogy ott is volt tervezési hiba, a kijelző ragasztó sárgás beégése többek között).

Új hozzászólás Aktív témák