Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    Tök jó egyébként, hogy mindenki sorba kapja vissza a szervizből a telefonját, csak én nem. Tök jó, hogy mindenkinek kicserélték az alaplapot is, olyanoknak is, akiknek egyébként tökéletesen működött a régi. Minden tök jó. Peraze félre ne értsen senki, nem sajnálom Tőletek, örülök ha Nektek legalább gyorsan megvolt a történet.
    Nekem viszont nem adják ki a telefont, ma felhívtam őket, hogy mi van a cuccal, erre közölték, hogy akatrészre várnak. Tehát akinek jó az alaplap, annak van készleten új, viszont akinek bootloop para van, annak meg kell rendelni. :D Nagyon boldog vagyok, mert a kis 800-as Lumiám gyakorlatilag használhatatlan a rossz akkuja miatt, egész nap töltőn kell lógnia, cseretelefont meg nem tudtak adni. Plusz arról sem tudtak semmit mondani, hogy előreláthatólag mikorra lesz kész ez a "drágaság".
    Komolyan kezd a szívecske mintás mamuszom telelenni az egésszel... Gyermekelhelyezési ügyben non stop elérhetőnek kellene lennem az ügyvédemnek, de ez szinte kivitelezhetetlen. Nem tudom mit vétettem, hogy mostanába csak a sz@r meg a szerencsétlenségek érnek utol...

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák