Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoca929

    aktív tag

    válasz Jodanovich #15225 üzenetére

    (#15224) samu100 : Köszönöm (neked is) a kimerítő és korrekt választ. Nagyon tetszik ez a G3 bevallom, ezért is informálódok róla ennyit, itt a userektől. Az i6 szimplán az egyszerűsége és a stabilitása, ahogy írtad is, fluid mivolta miatt vonz, bár ha meg a G3 akkor ott az állíthatóság a szabadság érzése... A Lollipop-ot én Nexus 4-en használtam, azon vígan futott, hiba nélkül, node az egy 4.7-es HD kijelző, közel s távol sincs az 5.5-es QHD-hoz, így talán nem csoda.

    (#15225) Jodanovich: Ha már G4 akkor inkább G Flex 2... :DDD Visszatérve igen, a G4 az nagyot fog ütni, ez igaz.. de ha már megvárom, akkorra már lesz egy újabb készülék, ami talán szimpatikusabb.. ördögi kör ez :D
    Akkor a gyári szoftver is le lett megfelelően frissítve, ezek alapján megszűntek ezek a lag-ok. Ez jó hír! Érik a döntés.. Már csak az i6+ kontra G3 miatt is erősen hajlok a G3 felé, a sima i6 mellett, mivel hihetetlen kompakt lett. Egyedül a korábban is írt akadások aggasztottak, de ha valóban megszűntek. Egyre több a pozitív a G3 felé.
    Köszi a választ neked!

Új hozzászólás Aktív témák