Új hozzászólás Aktív témák

  • kuyarashi

    őstag

    válasz Repsol600 #75941 üzenetére

    A 14.1-ben sok minden intelligens, éppen ezért zavaró például az, hogy minden egyes alkalommal, mikor számítógépbe dugom a telefont, hogy adatot mentsek, külön meg kell adni a kapcsolat jellegét, mert alapból csak töllt. G4-el is ez volt, ha jól tudom, de G2 a gyári rendszerrel megjegyezte az utolsó beállítást.
    Az akkuidő jó nagyon, de néha jön ki olyan frissítés, ami után nagyon keveset bír egy feltöltéssel. A szerencse az, hogy hetente jön ki az új update (7-8 nap) és olyankor javítják. Én együtt tudok ezzel élni, mert nem sokat nyomkodom, szóval még így is kibír 2-3 napot.

    Most nem is jut eszembe más.
    Full stabil egyébként, gyors, tök jól testreszabható, természetesen minden működik. Na, még egy! A gyárinak, ha a szenzora elé tettem a kezem, akkor lekapcspcsolta a kijelzőt (ez a zsebbe rakós cucc). Itt ez nem megy szerintem, de szóljatok, ha mégis, mert érdekel!
    Ja, és gépeléskor bénák a szójavaslatok, bár lehet van már normális szótárfrissítés. (Mindjárt ellenőrzöm.)

    Ugyanakkor például van ilyen, hogyha volt nem fogadott hívásom és felemelem a telefont az asztalról, akkor bekapcsolja a képernyőt és látom, mi történt távollétemben. Ez csak egy apró finomság, de valami szépet is hozzá kellett tennem a végére.

    iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák