Új hozzászólás Aktív témák

  • afb

    tag

    válasz obligat #2005 üzenetére

    Fólia reloaded:
    Sose volt fólia a telóimon. Illetve utoljára az 5110-esen, a vicces övreakasztós tokja miatt.

    Mostanában hurcolok magammal a nadrágzsebemben egy cégest, egy sajátot, meg egy céges Galaxy 10,1"-os tablettát, utóbbit sem azért, hogy nehezebb legyen a táska.

    Nem irodában dolgozom, sőt, e szempontból kifejezetten kockázatot rejtő helyen, és bizony időnként elrepülnek a dolgok. Az N8-as nokiámnak nem volt épp sarka, de karc most sincs a kijelzőn.
    Sőt, egyiken sincs karc. GG van, azért van.

    Mást nem tudok mondani példaként, mint az ETCS beviteli egysége, illetve egyéb járműfedélzeti kezelőfelületek, amik érintőképernyők, és ezren nyomogatják évek óta, én pl. a golyóstoll végével szoktam ezeket a tévéket pötyögtetni, és nem karcosak. Pedig fóliát utoljára akkor láttak, amikor beépítették őket a pultba.

    Végtére is, mindenki azt ragasztgat a saját cuccára, amit akar, én nem akarok senkit meggyőzni. Pár év tapasztalata viszont az mutatja, hogy felesleges a fólia. A tokkal más a helyzet, az főleg a csúszásgátló funkciója miatt tesz jó szolgálatot, meg azért a zúzott bazaltra pottyanó telefonnak sem mindegy, hogy meztelen, vagy kabát is van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák