- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Inkább úgy fest, megnéztél valami összesküvéses vidót.
A cikkhez: szerintem Ballmer rém gyenge vezető.
Hogy szerintem miért:Lemaradtak a mobile fronton. Keményen. Hatalmas hiba volt.
Lemaradtak egyéb ARM területeken. Az architektúra térnyerése már jó ideje látható volt. Megint hiba volt.
Exploreres bakizás a 9-es verzióig. Miért kellett eddig tökölni???
Internetes szolgáltatásokban a google után fut, és bár bizonyos területeken csökken a lemaradása, még mindig nem elég jó. A innovációs különbségek is azért csökkennek, mert a google is megrekedt.
Pocsék a kommunikációja. Meg kell nézni egy Jobs-ot. Kimondottan nem szeretem, de ügyes.Amiért szerintem nagyobb szarban vannak, mint amit a piac mutat. Az eszközök átalakulóban vannak. Sok dolog, amire csak a laptopok voltak eddig alkalmasak, már elvégezhetőek telefonokkal, tabletekkel. Itt akkora a lemaradás, hogy már nehéz lesz behozni. Az ingyenes szoftvert legyűrni csak szolgáltatással lehet, de ebben itt nem jobb (egyelőre) a MS. Az ARM befogása sem várható az Intel részéről.
Ezek miatt az windows eladások csökkenni fognak. Hogy pl. a google laptopja mennyire indul meg, azt nehéz megjósolni (mert erősen netfüggő), mindenesetre ritkán szoktak nagy dolgokban melléfogni. Így aztán a google ott van/lesz mindenen, és még a keresője is a legnépszerűbb. Nő a gmail, a videózás=youtube (nem kell nagy hasznot termelnie, de az övék).
Lehet támadni, de tény, hogy Ballmer alatt a MS mellett elment a világ. Ilyen húzásokat megengedni, mint az Explorer és a WM.... nem tudom, mintha amatőrök lennének. Jobb helyeken ezért kick jár.Mielőtt támadnátok, ez egy privát vélemény. Informatikus vagyok, Windowst használok mindenhol. Így mondom, hogy szerintem is gyenge vezető.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
A visszaélésre példa, nem a spekulációra.
Pont ezért tettem hozzá, hogy Pilóta jó dolgokat akart mondani, csak nem sikerült megfogalmaznia. Szerette volna leírni, hogyan lehet visszaélni a tőzsdével, csak összekeverte a spekulációval.#74: oda veheted az egész IMF-et is, de ez teljesen más téma. De ha ennyire izgat, tessék: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha nem lehetne keresni egy részvény adás-vételén, annak a cégnek a papírjai sz@rt sem érnének. A tőzsde mindig így működött. Általában annak a cégnek a papírjai drágulnak, akiknek jól megy, pénzhez jut, stb. A spekuláns az, aki ezt előre tudja. Igazából minden tőzsdéző spekuláns... Mindig is az volt.
Szerinted mi volt eredetileg?
És még egy dolgot nagyon elfelejtettél:
Van aki a munkájáért kap pénzt. És van aki a pénzéért kap pénzt. Merthogy a részvényvásárlással Te tőkéhez juttatod a céget. Ha pedig Te ebbe pénzt fektettél (kockáztattál), még szép, hogy nyerni akarsz rajta. Hogy milyen távon gondolkodsz ebben, az most irreleváns.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest