- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
Sziaszrok!
Ha eustock-rol rendelek ilyen keszuleket akkor frissitesek mindenfele mokolas nelkul jonnek ra? (magyar nyelv meglete nem szempont. Angol legyen.) Illetve a google aruhaz es a google appok is mukodnek rajta? Szoval kiveszem a dobozbol es romok telepitgetese nelkul hasznalhatom?[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Lenyegebn azert erdekel hogy a bugok javuljanak a rendszer csiszolodjon illetve hogy a 6-os droid lesze. Lumia 640-röl valltanek, amivel mint rendszerrel wm10 meg is vagyok elegedve, de a programokkal valo sz@rakodas mar sok.
Nem szeretnek minden 7-en uj romot felhuzni es a telefont ujra belakni.
Telefonalni, whatsap, viber, email, traffi hunter, navigalasra es böngeszesre kell. De ezek menjenek stabilan fc-nelkül.
Kikapom a zsebemböl es induljon minden siman ezek közül ennyi amit elvarnek töle. Az hogy angol vagy magyar nyelven hasznalom a keszüleket az mellekes.[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
(tudom, hogy nem a PRO topikja, de jobban pörög es hatha itt elöbb kapok segitseget.)
Ma megjött a keszülek 7.3.2.0 LHPCNDD miui 7.3 Stable ROM-mal.
CSak angolul hasznalnam, viszont par helyen igy is ütköztem kinai irasjelekbe.1. A kerdesem az lenne, hogyha raknek ra egy GLOBAL stable romot- akkor minden angol lenne? (par kinai jel: wifi jelszot irom be es a space, enter billentyük helyen pl kinai irasjel van)
2. Hol találok global stable romot ami a PRO verziora valo (es minden müködik benne, ujjlenyomat olvaso is) Mert a simara mar talatam, de ugye azzal nem menne minden funkcio a PRO-mon.
Köszönöm
-
zzz03
őstag
Vibert, whatsappot nem tudom telepiteni. Telefon kapott egy factory resetet majd felraktam a google installer v2 -vel mindent es ezt a hiba uzit dobja a play aruhaz: error retriving information from server. [DF-DLA-15]
ötlet valakinek?
Mondjuk ahogy latom mast se tudok telepiteni, mer pl instagrammnal meg kb befagy az egesz csak a home gombra reagal. Na hamarosan repül a falnak ez a kis szepseg.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Igen az idöbeallitasok stimmelnek. Pl chrome install -> aruhaz nem reagal ertesitösavot lehuzom ott latom, hogy Error Authentical is required. You need to sign up to google acc vagy valami ilyesmi. De be vagyok lepve other accoknal is es szinkronizal is hiba nelkül ha remegyek.
Szoval a fentebb irt hibakat kapom valtogatva az appok telepitesenel.
SZerk:
most pl aruhazbol a mar meglevö appjaim közül a Hangouts-ot siman felrakta.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Ugynezki megjavult, magatol bedobta hogy frissites van a google szolgaltatasokra frissitettem es most mintha müködne minden. Legalabbis a chrome-ot mar tölti. Vibert is, es az aruhaz is kicsit megujult. Akkor csak be kellett frissitenie ezt azt. F@sza, megmenekült a faltol altali halanak iteles elöl.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Ajandekba kapott üveget hogy kell felrakni helyesen? Mivel csak a szelen van egy kis lehuzni valo fülecske azonkivül semmi. Lehuzom aztan rarakom a kijelzöre es magatol megtapad? Vagy hogy müködik?
-
zzz03
őstag
köszönöm sracok!
-
zzz03
őstag
Zarkepernyon jobbra fent van egy hatter valaszto kis ikon azt, hogy tudom eltüntetni?
Illetve zarkepernyön balra lent Mi Remote es jobbra lent kamera gombok, ezeket hogy tudom atvarialni?
Istenert nem talalom a menübe ezek modositasanak a lehetöseget pedig mar vagy 26szor atnyalaztam.
-
zzz03
őstag
Sracok! Felrakattam az ajandek uveget a kijelzore. Viszont alatta csikos itt ott. Gsm-es srac szerint majd eltunik alola. Letezik h magatol csak ugy eltunik? Foleg ugy latszanak a csikok ha nem aktiv a kijelzo.
-
zzz03
őstag
Egesz jo ez a keszulek (pro) akkuidore. Miota kikapcsoltam a gps-t (proba szandekkal) alig merul vmit. Tegnap hajnali 3 kor vettem le a toltorol azota ezen netezek, telefonalok, nyomkodom, mortal kombat letoltes es jatek is volt de az akku meg 54% on van. 😉
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz menledge #6864 üzenetére
Nalam: este 9kor levettem a toltorol 100%-osan reggel 6-ra 88%. De ez kb allandonak mondhato. Eddig 3szor volt ugyanigy amikor este vettem le. 1sim + szinkronizaciok bekapcsolva, mobilnet, wifi, blutusz. Amugy gps kikapcsolva nyomkodva rendesen majd 3napot elmegy. De 2.5et biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz minderbinder #6925 üzenetére
Nekem spemallos gyari romos van de ilyen hibat nem tapasztaltam. Minden esetbe mukodik az ujjlenyamattal valo feloldas.
-
zzz03
őstag
-
zzz03
őstag
Le lehet venni a foliat, miert is ne lehetne. Viszont ha neked is a matt folia van rajta akkor mindenkeppen huzzad le, mert az nagyon sokat ront a kijelzö minösegen es a fenyerön is. En levettem es felrakattam ra a gyari üveget amit adtak melle azzal szebb a kijelzö, jobb a fenyerö, es az erintes erzekelese is sokat javult a matt foliahoz kepest.
-
zzz03
őstag
Na csodalatos az ejjeli mano letörött egy darabot a kijelzö vedö üvegböl. Eeste lraktam a telefont sertetlenül, almomba se vertem le. Felkelek majd nezem a hangerö le gomb körül le van pattanva az üveg szeleböl egy kis darab. Nem sokaig birta, nincs egy hete fent ez az ajandek üveg.
Mint ahogy a kollega is kerdezi olcso üveg vagy draga üveg? Erdemes e foglalkozni az ilyen 400ft-os üveggel vagy rendeljek nilkint 1400-2000 között? -
zzz03
őstag
Gyari böngeszöt merre tudom letiltani? (gyari kinai/angol rom)
Pontosabban az a lenyeg, hogy minden link a chrome-ba nyiljon meg (pl amit emailbe kapok) es ne a gyari browser-ba.Köszönöm a kijelzö vedö üveggel kapcsolatba a kommenteket meg is rendeltem egy 2db-os pakkot
Aki hasznal SoundCloud appot attol kerdeznem, hogy lehet azt belöni, hogyha jön egy uj zene akkor az app ikonja jelezze. (Elvileg a programon belül minden notifikacio be van kapcsolva de megse jelez, csak ha belepek)
[ Szerkesztve ]
-
-
zzz03
őstag
Olyan app letezik e aminak csak annyi a funkcioja hogy ranyomok es ujrainditja a telefont? (Root nelkul)
-
zzz03
őstag
Na csodalatos, hogy nem kell mindennap tölteni a PRO-t. El is hagytam a kis atalakito adaptert, de hogy hol/merre töltöttem utoljara na azt nem tudom. Merre tudok ilyen adaptert venni?
VAGY
Töltöt ami tud ilyen gyorsan tölteni (+kabel, mondjuk a kabelom meg megvan) ? Kaphatnek par tippet? -
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #7451 üzenetére
ohh köszi a görgetesi tippet. Erre eddig nem jöttem ra
-
zzz03
őstag
ilyen
BlitzWolf® BW-S6 QC3.0+2.4A 30W Dual USB Fast
töltö ajanlott a redmi PRO-hoz? A gyari (hozzaadott) kabellal is frankon gyorsan töltene a keszüleket?
-
zzz03
őstag
válasz szegabapuci #7503 üzenetére
Ebbe nincs. De pl nekem nem is kell a magyar. Annyi volt a lenyeg h angol legyen 100%ba es mindenfele webshopos takolastol mentes legyen. Ezert rendeltem a gyari rommal. De semmi problemam vele, se akadozas, se nyelvi nehezseg.
-
zzz03
őstag
válasz sityupityu #7782 üzenetére
Nincs jelentosege.
-
zzz03
őstag
7.5.1.0 frissites jott miui-ra updateren.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Ez az awake dolog minden romban megvan? Mert 24oraja toltottem a telot kb 5x ujrainditottam meg 2x kikapcsoltam de allandoan elojon. Maskor egy ujrainditas megoldotta es alig volt h ennyire beallt vna. Gyari stable kinai rom van rajta, mindele buhera mentes.
-
zzz03
őstag
Redmi 3 pro-nal mi a titka a gmailnak, hogy jelezzen ha jon uzenrt es ne csak akkor ha belepek? Viber, whatsapp mukodik.
-
zzz03
őstag
Automatan jonnek, de egy kis idonek el kell telnie mig beadja oket.
-
zzz03
őstag
válasz Sarkadi #8101 üzenetére
Nekem olyan uveg van. Ebayrol rendeltem. Tokeletesen illeszkedik az egesz kijelzot befedi, lekerekitett sarkokkal. Ujjlenyomatokat se annyira gyujti es az erzekenysege is olyan mintha nem is lenne rajta. Amit mellekeltek a telohoz spemallnal az nagyon gagyi volt ehez kepest.
Errol van szo:
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Wakelock dolgora (nem engedi deep sleepbe a telefont valami) nincs semmi megoldas, ha nem buheralt a telefon?
Miui 7.5.1.0 (LAICNDE) Stable gyari kinai/angol rom van rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Mobil flották
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k