Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    :DD : Trallala, trallala, jókedvűen mentem melózni.
    :DDD : Egy hontalan cigit kért, adtam neki. Rongálja ő is a tüdejét.
    :(( : Hát igen. Csináljam a ritka, és kényes melót, aztán rátérhetek a hagyományosra. Mit nekem idő, csak ugye a műszakvezetőt annál inkább érdekli. Túl vagyok az izélésen, nyomom az átlagost. Kicsit még duzzogok.
    :O : Más sem hiányzott. Álljak le, irány a másik gép, és technikusi felügyelet mellett jogom van csinálni a legbabrásabb melót, ami megfordul nálunk.
    ;) : A technikus idővel hazament, lelki tehernek vége.
    :C : Ketten vagyunk köszörűsök, de bennem bízik a technikus, így csak én csinálom ezt a babrás, mütyürkézős melót. Tapsikolás, mert elismerik tudásom, és tapsikolás lesz, ha kifut ez a meló. A két tapsikolás közt pedig vad káromkodás lesz fogak közt szűrve, (igenis van fogam még,) ugyanis még csak mintát gyártunk. Mikroszkóp alatt vizsgálgatják, méricskélik, összevont szemöldökkel nézegetik.
    Ha bejön, és a megrendelő meg lesz elégedve a mintával, akkor vödörszám rendel. Jellemző, hogy egész műszak alatt egy maréknyi akármi az eredmény. Legalább nem nehéz emelgetni.
    A lényeg az, hogy bizalmat kaptam, és rajtam (is) múlik az, hogy az új termék gyártási jogát elnyerjük-e.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák