Aktív témák

  • frem1790

    tag

    válasz Vakegérke #34341 üzenetére

    Itt Rúzsa Magdi egy másik formációval lépett szinpadra, gyengéim a rézfúvósok! :)

    Boban Markovic és Rúzsa Magdi - Ederlezi (Djurdjevdan)

    A jutalomszabis történetedről jutott eszembe!
    Alegységügyeletes-helyettes voltam épp, mikor fülest kaptunk, hogy jön az ügyeletes tiszt inspekciózni a reggeli ébresztést, takarítást, stb.
    Rám hárult a hálátlan feladat, hogy a reggeli tornát levezényeljem. Hálátlan feladat volt, mert soha nem jártunk ki tornázni. Most nagy nehezen kirimánkodtam pár embert, mondván, hogy jön az ÜTI! Tornázni viszont nem voltak hajlandóak(én sem lettem volna a helyükben), mondták majd ha jön akkor csinálunk valamit. A sportpálya a körletünk mellett volt, csak egy, két méter magas sövény választotta el tőle - amin nem lehetett átlátni. Úgyhogy a fél szememet állandóan a sövény végénél lévő bejáraton tartva teli torokból vezényeltem a reggeli tornát az üldögélő, dohányzó, beszélgető bakáknak. :DDD
    Szerencsére a kutya sem nézett ránk, el is felejtettem az egészet egészen másnap reggelig.
    Parancshirdetés volt, álltam bambán a sorban, fél füllel hallottam a sok hülyeséget amit összehordtak, de gondolatban nagyon távol jártam. Mindaddig míg meg nem hallottam a nevem: lépjek ki!
    Mondanom sem kell gyorsan lezuhantam a földre a felhők közül és gőzerővel törtem a fejem, hogy mi a francot akarhatnak tőlem, mit csináltam??
    Megdicsértek!! Az előző reggel példásan végrahajott reggeli torna levezényléséért! :DDD
    Lestem jobbra, lestem balra, honnan fog előjönni a kandi kamera, de nem történt semmi, vége volt a bulinak, oszolj. Aztán kiderült, hogy tényleg volt lent reggel az ÜTI a körletben, hallotta ahogy ordítozok a sövény túloldalán, de arra nem vette a fáradtságot, hogy átjöjjön, csak beírta a jelentésbe a dícséretet. :)
    A poén az egészben az, hogy ez úgy rajtam maradt, hogy később többször is megbíztak alaki feladatok, oktatások levezénylésével! :)

    [ Szerkesztve ]

    Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)

Aktív témák