Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • waccamár

  aktív tag

  Ertem, szoval aki telefonnal fizet az csak 20 ev alatti, livestreameli az eletet es e-peniskent tekint a telefonjara. Mas elkepzelhetetlen :W

  En 32 vagyok es a zsebemben van a telefon mindig, ahonnan szo szerint egy mozdulat elovenni. Nem, nem livestreamelem az eletemet, de egy telefon elovetelet ekkora problemanak latni... :D

  Persze a kartyat is egy mozdulat elovenni, en megertem az erveidet a kartyaval...

 • hunluki

  aktív tag

  30+ vagyok és amióta van apple pay azzal tolom, családot szintén rávettem, anyám (60+) /nővérem (40+) is azonnal vették az akadályt, amióta mutattam nekik azóta nem is használták a kártyájukat. Kicsit ideje lenne felvenni a tempót, 10 éve volt 2010, jóreggelt.

  Ezen felül telefonon minden fizetést ellenőrzöl, kártyát leránthatják a rosszarcúak akik most dörzsölik a tenyerüket hogy nem 5k hanem 25k tempóval lehet lerántani a figyelmetlen plebset.

  Amúgy csúszós tepsivel tényleg szar lehet fizetni, iPhone SE viszont egy mozdulattal kint van a zsebemből és eldobni is komoly művészet ;)
  És ez nem jelenti azt hogy az egész életünket streamelnénk, egyszerűen ha valami praktikus és jól működik akkor minek ragaszkodni az elavulthoz. Kb mint a csekkbefizetés, amióta van icsekk/simple azóta kb csak az jár csekket befizetni akinek valami durva mazochista beütése van ésvagyper szeret sorban állni/unatkozik/szimpizik a postásnénivel.

Hozzászólok Aktív témák