Új hozzászólás Aktív témák

 • icecave

  nagyúr

  Jöjjön egy kis tapasztalat zenehallgatás szempontjából is. Szigorúan továbbra is csak sajét vélemény. Bocs a sok posztért, de vasárnap van, most van időm tesztelgetni, akinek TL;DR a dolog, majd átugorja.

  Szóval, én alapvetően jóval többet használom zenehallgatásra, mint telefonálásra. Főleg munka közben, mint írtam, a céges fejlesztőgépem itt van mellettem, elég hangos, bika géphez bika hűtés kell.
  Jórészt trance mixeket hallgatok (Armin van Buuren, Chris Lawyer, Ferry Corsten,Hayden James, Paul van Dyk, stb.).
  Első genes Pro-ból is ki tudtam hozni az általam kedvelt basszus orientált hangzást Spotify-on EQ-val, igaz, a basszust kb. maxra tolva. Ez most annyit változott, hogy a sima basszukiemelt előre definiált EQ-val is kijön belőle olyan hang, mint amit a számomra etalon Sony WF-1000XM3-ból tudtam csak.

  Tényleg nagyon érezhető, hogy sokkal nagyobb tere lett a hangjának, a basszusok is szépek, erőteljesek, nem doboz hangúak.

  Számomra ez már megérte a váltást, sokkal jobban elköltött pénz volt pro-ról a 2. genesre váltani, mint a 13PM-ról 14PM-ra váltásom esetében. Még akkor is, ha 50-ért ment el az előző, ez meg 125k volt, vagyis a különbség 75k, amiből kijönne mégegy új első genes pro.
  Persze én naponta 8-10 órát hallgatok zenét, amíg dolgozom mindenképp. Sok, nem sok, nem üvöltetem, mindig figyelem, hogy ne lépjem túl a decibelt, ha már mutatja az óra is, meg a telefon is, szeretnék még 80 évesen is hallani, ha megérem egyáltalán.

  A zajszűrés is érezhetően jobb lett, több tartományt kiszűr, mint az előző, de már az is elég jó volt. Most mégjobban kell figyelni, aki utcán használja, mert szerintem a 2. gen. elterjedésével még több ilyennel fogunk találkozni: [link]

  Összességében eddig azt mondom, mindenben jott lett kicsit, hangban meg nagyon. Mondom, egyedi EQ-val az elsőből is ki lehet hozni, amit akar az ember, de aki Apple Musichoz kötött, ahol csak pár előre definiált EQ preset van, ott jobban meg van közve a kéz, de most végre azzal is jól szól biztosan.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák