Új hozzászólás Aktív témák

 • icecave

  nagyúr

  Közben itt is megérkezett az airpods pro 2. gen, dolgozom, itthon, így sokmindent nem tudtam még kipróbálni, de első tapasztalatok vannak.

  A tok még masszívabb, érzetre minőségi, mint az elsőé, de kicsit "tömörebbnek" érzi az ember, olyan "van benne anyag" érzés.
  Illeszkedés ugyanolyan jó, mint az elsővel.
  UGyanazzal az EQ-val Spotify alatt próbáltam és hallgatom most is. A basszust jelentősen vissza kellett vennem, mert az elsőnél csutkára volt tolva, hogy elég legyen (nesze neked trance, techno, stb). Itt visszavettem, mert alapból is sokkal jobb a basszus végre, valamint alapból dinamikusabb az egész. Ez AM alatt biztosan jól jön, ahol nincs egyedi EQ.

  Zajszűrés: hát, porszívó, csakfolyatás csak nagyon minimálisan változott, picit tompább, de hogy nem kétszeres, az biztos. Viszont pl. mikró, környezeti zajok (kint az udvaron füvet vág a közös képviselő), céges bika gépem teljesen elnyomja.
  Nyilván megvan az a hangtartomány, amiben fejlődött. Majd még teszetelem. Hívás tapasztalat még nincs, hívtam asszonyt, nem vette fel. Pedig már készültem csörömpölni közben, mert csapot megnyitni, meg ilyenek. :D

  Majd nyilatkozok bővebben, ahogy gyűlnek a tapasztalatok, de egyelőre ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák