Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ultrasound #44 üzenetére
A "trendi" meg ilyenek nem érdekelnek, 40 éves vagyok, pont lesz*rom, magamnak veszem, nem másnak. Volt több igen drága hasonló ANC-s cuccom, a sony-k sem igen olcsóbbak, pl. 1000xm4 annó és most az 5, de mindegyik egy bumszli, nagy cucc, kényelmetlen számomra. Sokat próbáltam, 1-2 óra után nyomta a fülem, ki kellett venni. Ez az egyedüli, ami kényelems, én zenehallgatásra is ezt használom meló közben, nem csak telefonálni. n örülnék a legjobban, ha lenne akár felelennyiért ugyanilgyen kényelmes cucc (még a spatial audioról is lemondanék talán), de nincs.
Helyesbítek, biztos van, de nem fogok még többet bukni azon,hogy kísérletezgetek vele, mikor számomra megvan az, amit kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőleg nem változott semmi, de a H2-es lapkával erősebb ANC-t és személyre szabható Spatial Audiót kapott az Apple legnépszerűbb fülhallgatója.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest