- A Coca-Cola következő nagy újítása az AI
- Rossz üzlet az EV-kölcsönzés
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Linux kezdőknek
- Adobe Lightroom topic
- Átjutottak a Ciscón, betörtek a kormányok hálózataiba
- A személyre szabott reklám lehet a streaming következő slágere
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Ochocinco46 #877 üzenetére
Azzal, hogy több (vagy kevesebb) vizet engedsz egy adott kapszulára, gyakorlatilag az erősségét is állítod. Példádnál maradva a 50 ml-s presszóra ráengedett +200 ml víz lungo-t csinál belőle. (Hogy az előtted szólóra hagyatkozzak)
De nyilván úgy vannak kitalálva a kapszulákban fellelhető kávémennyiségek (és fajták), hogy adott vízmennyiség mellett a "legjobb" ízt adják. Tehát van egy ajánlott vízmennyiség az adott kapszulához, aztán annyi vizet engedsz rá, amennyit akarsz.
Én pl az összes "presszófélére" saccperkábé 50 ml-t engedek, függetlenül, hogy 35, vagy 80 ml-t ír hozzá.(#876) qqzs Én érzek különbséget a kétféle Dallmayr között, ha nem is egetrengetőt.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???