- DIGI internet
- DIGI kábel TV
- Windows 10
- Linux Mint új verzió: soha nem volt ilyen egyszerű Linux-ra váltani!
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Synology NAS
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
lehet, hogy régimódi vagyok, de én szeretem "megfogni" a zenei hordozót, amit megvesz az ember. ráadásul a cover art booklet nélkül nincs igazi feeling se. Előbb úgyis letorrentezi az ember és ha tetszik akkor megveszi utána. Én legalábbis így csinálom.
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
leviske
veterán
Ez így ebben a formájában csak - hogy stílszerű legyek- +1 zeneszolgáltatás az iTunes mintájára, nem több. Inkább még időben kellett volna a Spotify-vel dörgölőzni.
-
ceia
őstag
A 320-as mp3 rendben lenne, csak rosszabb ne legyen. Ha így olcsóbban adják, mint a CD-ket, akkor nem várható el, hogy veszteségmentes verzióban legyen letölthető. De az ismerősöknek-ajánlós módszer hülyeség. Ez egyértelműen kisebb forgalmat hozna, mint ha bárki vásárolhatna egy online shopból..
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Mr.Csizmás
félisten
a közösségi oldal + fizetős appok összekapcsolása eddig is működött, lásd fb+farmville, ahol farmville coin-okat, vagy mi a halált vehettél pár centért, hogy extrább dolgokat vehess a játékban.
btw. a 99 cent darabja muzik még értelmesebb is lenne, mint új kapát venni a farmra
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zone
őstag
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
De gondolom a virtuális kapát nem tudod kölcsönkérni az ismerősödtől, a zenét viszont igen.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zone
őstag
válasz Mr.Csizmás #11 üzenetére
Gondolod, hogy ha ajánlasz valakinek egy zenét, az nem fog visszaüzenni, hogy elkérje tőled?
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
nagyúr
N8-am van nekem is, és én magam digitalizálom be a zenéimet amit megveszek, persze ha tetszik, ha nem akkor törlöm a torrentet. Discman kora lejárt mint a VHS ezt köztudott. De akkor is jó érzéssel tölt el, amikor otthon tallózok a sok CD között és hangulat szerint rak fel az ember zenét... Persze amint mondta, lehet, hogy régimódi vagyok.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
beautifulmin
aktív tag
-
beautifulmin
aktív tag
Nem beszélve arról, hogy bármelyik készülékkel tudsz vásárolni és egyből elérhető a Média Boxodban is!
És azért vágják ki az erdőket, hogy "neked" szép CD borítod legyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer gép - ASUS B660M, INTEL I7 12700, 32GB DDR4, RTX 3070 8GB, 2TB M.2 SSD, 1000W Gold
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, Kingston, SK Hynix, Kioxia - STEAM DECK
- Apple Watch Series 7 Titanium 45mm /Watch Edition/ Wifi/ Cellular
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen