- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgyuszko
csendes tag
Sziasztok!
Kedvesemmel most jöttünk haza Thaiföldről, ahol kint voltunk a Commarkt IT kiállításon, ahol az ASUS standon debütált EeePC. Gyakorlatilak azonnal sorszámos, a kiállítás végén kisorsolandó készülékek lettek a készletből. Nekünk némi rábeszélés után, és a messziről jött ember előnyeit kihasználva sikerült lejutni a raktárba, és venni két darabot.
Az egyiket egy hete a barátnőm használja nagy megelégedettségel (én meg napról napra irigyebb vagyok), a másikat egy kollégámnak hoztam.
Sajnos ő anyagi okok miatt visszalépett, ezért most van egy eladó
Ha valakit érdekelnek az első tapasztalatok, állok elébe!Reményeim szerint a fölösleges példányt sikerül felpiszkálnom a Vaterára hét közepéig...
ü,
gy -
-
fgyuszko
csendes tag
Szerintem mindent tud, amit egy alap notinak tudnia kell.
Marha gyorsan feláll, van rajta 3 USP 2.0 port ami kiszolgálja a külső hdd-t, a DVD-t és az egyéb kütyüket. Van SD kártyaolvasója, szóval az adatcsere, vagy a háttértár bővítés pipa.
A barátnőm usb elosztót használ, ami gyakorlatilag dokkolóként funkcionál (külső USB 120gb mini hdd + USB DVD combo).A gép ismer egy hülyegyerek lin GUI-t a kő kezdőknek, és egy Windows-like GUI-t is. Mivel linux, és abban kis hazánk nagyon jó, gyakorlatilag egy esti NET- és EeePC böngészés után fent volt rajta egy csomó alkalmazás magyarul, négy konzol ablakkal.
Rengeteg dolgot adnak hozzá, csak egy kicsit érteni kell a lin-hez, hogy mindent elmondjon magáról.A videokártya 1280x1024 külső monitort még simán meghajt, bár video-t még nem néztünk rajta.
1kg alatt van, tényleg olyan, mint egy játék - de mégsem az
Nekem a vásár miatt 7% vásár díjat kellet fizetnem, meg hazahozni, meg miegyéb - szóval én 90e körül akarom eladni.
Ezért az árért viszont tényleg teljesen jól használható subnotija lesz a szerencsés tulajnak, ami még mindig a konkurencia árának kevesebb, mint fele...
Komolyan, szinte sajnálom, hogy a cégem adott laptopot (IBM Thinkpad X60), simán megtartanám magamnak...
-
z5s8
csendes tag
Üdv,
a lelkesedés a külföldi tesztekben egyöntetűnek tűnik... A teljesen jó subnotisághoz két kérdésem azért lenne: a billentyűzet méretét meg lehet-e szokni és a Monitora nem túl kicsi-e szöveg olvasáshoz? Vagyis lehet-e tartósan szövegszerkesztésre, böngészésre használni?
[ Szerkesztve ]
-
fgyuszko
csendes tag
HSDPA USB modemet nem próbáltam, de az egyik havernak van, majd alkalom adtán, ha a barátnőm kiengedi a kezéből a gépet...
A klaviatúra szerintem teljesen vállalható. Ha vakon szoktál gépelni, akkor egy óra alatt megszokod, sőt, még gyorsabban is megy.
Ugyanakkor tény, ha szénlapátoló kezed van, akkor összeérhetnek az újjaid...
Egy női kénznek azt kell mondjam, teljesen megfelelő, és mi ilyenhez vettükA kijelzője meglepően olvasható, nagyon kisméretű mátrixcellákból áll, ezért teljesen jól áttekinthető.
Barátnőm pár napja ezen írja a szakdolgozatát (OpenOffice word, excell) minden gond nélkül.Sokat segít, hogy van a tapipad mellett tapigörgető, ami nagyon kényelmes scrollozást tesz lehetővé, ha leértél a képernyő aljáig, de a tartalom még tovább folytatódik.
Video-t még nem néztem rajta, de az is meglesz hamarosan - bár az kényelmesebb egy külső monitorról...
-
Zanik
addikt
És milyen színű az eladó példány?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest