Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz tope #6115 üzenetére

    :DDD Na majd januárban nem lesz ilyen gond a pihenéssel :D
    Egyébként annyit tervezek még, hogy abban a 12.17-ben kicserélem a gyári mailklienst egy másikra amit Hrabci ajánlott, abban jól működik az exchange is és így eltűnnek a kínai motyók belőle. Lehet hogy annak majd 12.17b nevet kell adni hogy tudjuk hogy az a későbbi.
    Elvileg készen van egy idei 258-as build Kangvipes, amit Hrabci elvileg hsznál pár napja. ( abban már új mailkliens van, az engineering menü is jó és működik az óra beállítás is az értesítési sávból :P ( valaki hiányolta :D )
    Elvileg az is jó, jól működik ha valakinek fontos a kangvip. ( a kangvip-en és a mailkliensen kívül nem áll szándékomban más külső progit berakni, mert nem egyedi romot akarok erőltetni, ha valakinek progik kellenek fel tudja telepíteni magának.

    A supersu meg érdekes dolog, most tettem fel egy szűtz telefonra egy 12.17-et és ott nem is akarja frissíteni a supersu-t, nem is látszik a telepített alkalmazások között a play-en. Úgy látszik a supersu frissítés függ attól is hogy valaki telepítette-e már, milyen előzményei vannak a play-en stb, az nem egyforma mindenkinél, azzal így nem sok mindent tudok csinálni - az újban már a legújabb 2.4-es van elvileg)

Új hozzászólás Aktív témák